Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Na én pont ezt mondom, hogy hiába volt jó játék anno pl. a Battlefield 1942 vagy imádtam a Cod 2-t, most már senki sem játssza szinte. Anno emlékszem volt hogy haverhoz átmentem és először játszottuk, én néztem és ő játszott vagy fordítva, ill. közben izgatottan kommentáltuk egymásnak. Vagy Modern Warfare 4-et nála láttam először, mert nem volt hozzá gépem ami elvigye, na az akkor ütött mint a buszkerék.
Még mondtam is a havernak, hogy milyen jól viszi a gépe a játékot és nekem is kéne ilyen. Annak akkor volt meg a varázsa. Most már nyilván nem ütne úgy. Úgy érzem ennél is, szerintem ha ez most kijön, ez lesz az egyik csúcs grafikás játék PC-n. Most fogunk róla itt is beszélni a forumon vagy discord barátaimnak is most frissen beszámolok róla, hogy milyen faxa.
De 5-10 év múlva már nem lesz olyan etalon, annyira érdekes, mert már lesznek jobban kinéző játékok meg már itt lesz s Horizon Zero Dawn 2 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még mondtam is a havernak, hogy milyen jól viszi a gépe a játékot és nekem is kéne ilyen. Annak akkor volt meg a varázsa. Most már nyilván nem ütne úgy.
De 5-10 év múlva már nem lesz olyan etalon, annyira érdekes, mert már lesznek jobban kinéző játékok meg már itt lesz s Horizon Zero Dawn 2 is.