Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#25237004 #79 üzenetére
Na én pont ezt mondom, hogy hiába volt jó játék anno pl. a Battlefield 1942 vagy imádtam a Cod 2-t, most már senki sem játssza szinte. Anno emlékszem volt hogy haverhoz átmentem és először játszottuk, én néztem és ő játszott vagy fordítva, ill. közben izgatottan kommentáltuk egymásnak. Vagy Modern Warfare 4-et nála láttam először, mert nem volt hozzá gépem ami elvigye, na az akkor ütött mint a buszkerék.
Még mondtam is a havernak, hogy milyen jól viszi a gépe a játékot és nekem is kéne ilyen. Annak akkor volt meg a varázsa. Most már nyilván nem ütne úgy.
Úgy érzem ennél is, szerintem ha ez most kijön, ez lesz az egyik csúcs grafikás játék PC-n. Most fogunk róla itt is beszélni a forumon vagy discord barátaimnak is most frissen beszámolok róla, hogy milyen faxa.
De 5-10 év múlva már nem lesz olyan etalon, annyira érdekes, mert már lesznek jobban kinéző játékok meg már itt lesz s Horizon Zero Dawn 2 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged