Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mi van túlàrazva? 10-15 éve 60$ egy jàték, az előàllítàsuk meg nem lett olcsóbb.

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Na ez az.
Én mindig mondtam és mondom most is, ha nagyon jó egy játék, akkor én nem sajnálom rá a teljes árat. Viszont ha félkész, szar és hiányos, ill. csillivilli megvehető skinekkel van tele, még az 50 százalékos akciós árat is sajnálom rá(á lá Battlefield V
), mert nem szeretem, ha hülyének néznek.Ugyanúgy egy x+1-edik Assassin'sCreed játékra is sajnálom, mert 1. a PC optimalizációjuk híresen szar 2. mert általában nincs benne annyi ujdonság.
A Horizon Zero Dawn nálam bizonyított PS4-en, ezért mertem előrendelni, de ha annyira rosszul futna(amit nem hiszek, azza rosszabbul mint PS4 Slimen), akkor 2 óra után refundolnám Steamen. Persze aki sosem próbálta még, az ne rendelje feltétlen elő.

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Sword - I7 11800H, RTX 3050ti és 24gb RAM + GARANCIA
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), mert nem szeretem, ha hülyének néznek.