- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tiszta, de ez akkor Bay Trail atomokhoz is jó?
-
-
lev258
veterán
Az utóbbi időben az AMD aktívabb részvételével az a nyílt driver is látványosabban fejlődik, míg az Nvidia-s nyílt fejlesztői még mindig magukra vannak utalva.
-
Zoli0726
aktív tag
Én is nemrég vettem észre, hogy egy régi integrált Intel igp 32 mb rammal mennyivel gyorsabb Linux alatt, mint egy 7000 szériás gf. Teljesen simán elviszi a unity-t.
-
PuMbA
titán
Ez biztos így van, de hasonlítsunk inkább ahhoz, hogy én Linux alatt egy régebbi ATI-n nem tudok videót nézni, mert szakad a kép (2 év bugreportolás után feladtam a harcot és feltettem egy Windowst). Az Intel driverén legalább működik minden és nincsenek használhatatlanságot gátló hibák, mint más gyártóknál
-
PuMbA
titán
Nekik van a legkomolyabb open source driverük és csapatuk
Nem tudom, hogy mi a gond, csomó dolgot ők támogatnak elsőként (pl. OpenGL) és állandó a fejlesztés/fejlődés. Hivatalos oldal
-
törölt tag
pl. a titanfall-hoz minek javítás, kétlem, hogy menne igp-n
egyébként én is egy i3-as igp-jét használom, régebbi és casual játékokhoz tökéletes, de komoly AAA címeket eszembe se jutna játszani rajta. -
buherton
őstag
Mikor kezdenek el foglalkozni azzal, hogy Linuxra is írjanak drivert? Vagy legalább támogatni kellene egy csapatot, hogy egy jó drivert arra is legyen már.
-
alevan
őstag
Az Intel a fentiek mellett számos lényeges hibát is kijavít a driver, illetve gyorsul a Haswell processzorok IGP-jében található fixfunkciós JPEG/MJPEG dekódoló is, ezt azonban egyetlen program, illetve még a Windows sem használja, így csupán elméleti extráról van szó.
Mely az a program?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 15.33.18.3496-os verziójú meghajtó hibajavításokat és extra teljesítményt is tartalmaz.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Autós topik
- Mobil flották
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest