- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Azert azt nem is egeszen ertem, hogy a Mastercard akcio miert csak a gamepod-on volt meghirdetve, itt a mobilarenan nem kapott egy fooldalas hirt egy honapja... legalabbis nem valoszinu hogy nem vettem volna eszre. Jo, a mastercard tobb adatot ker es nem bizom benne hogy utana nem direktmarketingre hasznaljak, mig az MA reszerol ilyen nem varhato, szoval jobb igy, na de akkor is fura. Van valami kulonleges indok ra? Mar tavaly is ez volt, hogy sokkal hamarabb volt info a tarsoldalakon, mint itt.
-
axioma
veterán
Na regisztraltam a parommal. A gyerekeknek meg ha jonnek, veszunk jegyet, igy fair, meg mar elviselheto.
Mar csak ne arra a napra akarjak tenni a csaladi programot... akkor persze lemondom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph November utolsó hétvégéjén, új helyszínen, még több kiállítóval, még több programmal jön a PlayIT és persze ezzel együtt a Veletech is.
- Razer Blade 15 megvigyázott szép állapotban.
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest