Új hozzászólás Aktív témák
-
Feruendios
tag
Hozzé téve, hogy ez a Windows sara is egy kicsit, mert az Apple már évek óta azzal teszi látványosan gyorsabbá a rendszerét, hogy NVME SSD-re optimalizálja.
Egy csomó background process-t meg lehet sporolni, amit még a HDD-k szégyenletes Random I/O-jának a javítására találtak ki az SSD-nél pedig csak fölösleges adat duplikálás. -
bazsi83vp
senior tag
Ez azért is van szerintem, mert anno meg akarta magát győzni, hogy a jelentős többletköltség megérte.
(ma már nincs akkora difi, sőt)
Aztán az én i7-es munkalaptopom látványosabb előbb bebúúúútót, betöltötte a CAD rendszert stb. az mSata háttértárról, mint kollégának az i3 a csudijó NVMe-ről.
Ja hogy az adatátvitel az csak egy dolog, de amit beolvasunk, azt fel is kellene dolgozni.... szerintem valahol itt van a kutya elásva.Nekem is csak azért sikerült kimérnem az asztalinál a Fallout 4 alatt gyorsulást, mert a modolás miatt jelentősen megnőtt a beolvasandó adat (esetlegesen sok kis file is keletkezett a texturáké mellett) mennyisége. De utána semmi eltérés nem volt a 2 felállás között.
A laposom esetében még örülök is, hogy mSata van az NVMe helyett. -
ljs
tag
Szia!
"Nálam mivel egy dedikált NVME kártyán van az SSD egy bitang borda alá berakva, minőségi GAP PAD-al, így full terhelve még nem sikerült elérnem vele a 40 fokot sem."
A pontos gyártói adatokat elárulod?
Egy ilyen rendszer építése előtt állok és örülnék, ha elsőre jót (illetve jól) választhatnák.
Segítségedet köszönöm! -
törölt tag
nálam is kb. ez volt, 2 esetben is, az ssd nem volt írható, de olvasható maradt. semmilyen hdd és egyéb utility-vel, pendrive-ról, satöbbiről bootolva, semmit nem tudtam kezdeni vele. kb. 5-6 módszert kipróbáltam, végig is ment, hogy ő bizony átírta egyesekkel és nullákkal, de semmi nem változott az ssd-n.
mondjuk gari nem volt már rájuk, de én azon gondolkodtam, hogy pár mp-es mikrohullámú sugárzás vajon mit művelne velük -
K0vasz
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest