- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házi hangfal építés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aceusz
csendes tag
unkornel még hányszor akarod bemásolni a hozzászólásom? Szerintem egyszer is elég.
Ahogy már korábban többen is linkelték [link] egy 4C/8T Intel procit hasonlitanak össze egy 8C/16T AMD Procival az-az kétszer annyi mag és szál. Ehhez képest a Single Coreba jobb az Intel Multicoreba megrosszabb kigondolta volna... Azért egy i7-6900k tesztel megnézzném ami legalább 8C/16T. Az biztos ,hogy jobb ár/teljesitmény arányba lesz az AMD. (ez szinte mindig így van) De az Intel se hülye a proci árai csökkeni fognak és több mint valószínű következő genereciónál már több 8C/16T proci lesz Akinek AMD FX vagy régebbi procija volt és vörös párti annak megéri váltani. De Intel 7.generációról már nem hiszem. Ez saját véleményem.
-
Persze,ez is benne van a pakliban,meg az is hogy realitás lesz.
Sysmark tesztekre hivatkoznak ,bár az erősen Intel kötődésű.Ha csak a 6 magos I5 HT vel ,alacsonyabb árral, kijön ebben az évben,már az is előrelépés ."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Mire írtad azt hogy kritikátlanul írok róla?Arra írtam,hogy ne túlozzunk,hogy nem fog előrelépést jelenteni a Coffe a Kabyhoz,nem a Ryzenre,bár telefonon el volt választva ott egy bekezdéssel,de meg sem úgy dobta ki az oldalra.
En nem vettem készpénznek semmit azt írtam "szamottevo lehet". A többi pedig arra példa,hogy mivel foghatja meg Intel a középkategóriát.Ha ezt megcsinálják akkor van esély a Ryzen ellen 1500x kategóriában a coffe-val.Amugy meg igen, ilyen szempontból inkább hiszek Intelnek,mint konkurenciának.Valoszinuleg jobb mérnökök ülnek ott mint mi itt a PH fórumán és nem hinnem,hogy te innen látod,hogy az a 15 % létrehozható e optimalizacioval és /vagy órajel emeléssel.Èn úgy gondolom igen.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Tin
veterán
nem is rád gondoltam ezzel, hanem Mr Bond 007-re
rá sem haragszom, csak fárasztó, amikor felteszel egy kérdést, és a válasz kb ez:
1. hülye vagy
2. azt sem tudtad, hogy X?
3. hülye vagy (de no offense)
4. mindenki tudhatná
5. egyébként hülye vagy, nem is tudom, hogy gondoltadaztán a válaszra adott válaszra adott válaszok:
1. hülye vagy
2. jaj de hülye vagy
3. szóba se állok veledcsak épp az eredeti kérdésre nem kaptam választ, amit nem is neki tettem fel. ez egy szakmai fórum, és nem, nem tartom elfogadhatónak ezt a stílust egy kérdésre. ha zavarja, ne válaszoljon rá, de ezt ne.
-
Tin
veterán
könyörgöm, ne menjünk már le kutyába. mi jelentősége van, hogy egy példából, amiben számomra érintettnek tűnt, arra következtettem, hogy érintett? tévedtem, naés. ez bűn? ezért le kell okádni?
arra voltam kíváncsi, hogy kinek éri meg valóban harmad- vagy negyedáron csúcsteljesítményt kapni. csak mert akinek kellett, eddig is megvette, a célközönség meg, az üzleti vonal, beárazta, tehát a végfelhasználó fizette ki a vasat, mert hát ugye gondolom nem gyenge vassal dolgozott senki, ami hülyeség, ha be is építheti az árba. a választ megkaptam olyantól, aki érintett, és nem csak kiszólogat, megértettem, elraktam.
továbbléphetünk. személyeskedés nélkül is.
(kérlek NE folytasd)
[ Szerkesztve ]
-
Azért ne túlozzunk.,Ryzen nem gyorsabb,mint Intel,csak azonos kategóriában olcsóbb.15% egy szálas teljesítmény növekedés számottevő tud lenni,az mellet pedig több mag /HT I5 kategóriában megtámogatva egy árcsökkentéssel ,esetleg foglalat váltás nélkül megfelelő alternatíva tud lenni a jelenlegi Intel felhasználók megtartására .Pont ezt várjuk a konkurencia harctól.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nagy nap ez az AMD-nek: hivatalosan is bejelentették a Ryzent. Ha jól sikerül, újra versenyt hozhat az asztali gépekbe szánt CPU-k világába.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Router gondok
- Nyaralás topik
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Szerver CPU-k 4110,4114, E5-2650 V3
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! - Új Intel LGA1851 Processzorok & Alaplapok
- Gondolkodjunk? Ryzen 9 3900x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- Hibátlan - INTEL Core i7-9700 8mag 8szál max. 4.7GHz LGA1151v2 CPU processzor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest