- Melyik tápegységet vegyem?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
Csak ügye te azt kérdezted hogy ha ugyanazt rakod fel működni fog-e? Ugyanazt akartad használni miután lejárt a próbaidő. Ez nem egyenlő azzal hogy kijön egy új verzió és megint kapsz 30 napot.
Azonban nagy szerencsénkre a program tisztelt fejlesztője lehetővé tette a kedves érdeklődők számára hogy még az új verzió megjelenése előtt tudjunk AIDÁt használni miután lejárt a 30 napunk , ugyanis a business edition nem nézi az extreme edition lejárati dátumát ott is előlről indul a számláló. -
vinibali
őstag
túllihegitek a dolgot kicsit...
mellesleg nekem volt még 2 napom hátra a 2.80-ból, most raktam fel a 2.85-öt és megint van 30 napom. na most akkor én is fekete kalóz tolvaj vagyok?
ha mérsékelni akarnák az ilyesféle "ingyenélőket", biztos vagyok, hogy életek volna a lehetőséggel. bár a memória-sebesség mérésnél a sok TRIAL verziós kiírás, elég idegölő
(telepítés előtt nem gyalultam le semmit)[ Szerkesztve ]
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
veterán
Ne legyél ilyen rakás szerencsétlenség - ha akarnád, bizonyára te is felfognád, hogy mi az eltérés a törvény betűje és a törvény szelleme között, valamint hogy mennyire illetlen dolog úri társaságban a szőnyeg közepére szarni.
[ Szerkesztve ]
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
TOM-202
senior tag
Ezt nem igazán értem.
Abban hogy valaki egy próbaverziójú programot elméletben 30 napig használ még nincs semmi illegális hiszen a készítő a saját honlapján teszi azt elérhetővé szabad letöltésre. Ráadásul a program maga az EULA szerint eljárva eltávolítástra kerül a próbaidőszak lejárta után, tehát eleget is tesz neki.
Amiket leírtam szerintem semmilyen jellegű illegális tevékenységbe nem ütközik véleményem szerint egy meglévő védelem megkerülése viszont már az azonban itt egyáltalán nem erről van szó.Arra lettem volna kíváncsi hogy abban az esetben ha a program ugyanazon verziója ugyanazon a gépen újra feltelepítésre kerül akkor akkor mi fog történni, aza működik vagy sem.
-
-=MrLF=-
senior tag
AIDA történelem:
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
Thrawn
félisten
Akkor arról bizonyára lemaradtál, hogy az Everest fejlesztése befejeződött és AIDA64 néven fut tovább. Ezek tudatában azt írni, hogy nem jobb, mint az Everest, hááááát...
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
retro03
tag
szerintem ez sem jobb mint az ewerest
Üdvözletem இங்கே லுக்கு, ஏறும் கிக்கு
-
TOM-202
senior tag
Ha a 30 nap próba lejárta után eltávolítom a programot és alaposan kipucolom a registry rá vonatkozó bejegyzéseit akkor újra fel lehet tenni 30 napos próbaverzióként saját célra? Vagy mindig csak az aktuális változatot lehet egy ugyanazon gépre (és kizárólag 30 napra)?
Eddig az Everest 5.0 verzióját használtam, ott ugye csak figyelmeztetett a próbaidő lejárta esetén és néhány mért értéket nem jelenített meg a program, viszont ha korlátozásokkal is de működött bármeddig. -
Akula
őstag
30 napos próbaváltozat.
ez ismerős..."Akula Sub, ready for the deep!"
-
gyiku
nagyúr
nem gondoltam volna, hogy itt ilyen erdekes infokra lelek
hüllő
-
Apollo_21
addikt
Ennek a forrarsztaggunk ide oda gddr5öt nek vagy csak én nem örülök..vagy rosszul értelmeztem "kis" koromba h a pc mire értelmes...ott a htpc meg a gagyi konzol meg a laptop..nemkell a pcből is egy bővithetettlen tömeg vackot csinálni..ez volt anno a lényege..vagy eztmár senki nemveszi figyelembe?
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Fiery
veterán
Az FM2 (pontosabban FM2+) is megmarad, ahhoz DDR3-2400 memoriat lehet hasznalni, hagyomanyos DIMM socketben. Az integralt GDDR5 memoria inkabb az ultrabookokhoz es a nettopokhoz lesz hasznos, meg idovel majd a tabletekhez is.
Egyetlen alaplapon belul viszont nem lehet majd keverni a DDR3 es GDDR5 memoriat, tehat vagy DDR3 DIMM socketben, vagy GDDR5 alaplapra forrasztva (BGA).
[ Szerkesztve ]
-
HeavyToys
senior tag
Akkor ezzel a lépéssel valószínűsíthető, hogy az FM2-vonal megy a kukába a Richland után? Mert gondolom, a közös címteres megoldáshoz, már csak a forrasztott memóriával rendelkező alaplapok juthatnak hozzá. Szóval egy Kaveri APU FM2-es alaplapba való beillesztése álom marad?
Vagy megoldható a két memória vezérlő, hogy DDR3-al is menjen a dolog?
-
Thrawn
félisten
Tűnődtem is tegnap a change logon:
"Preliminary support for DDR4 memory modules and GDDR5 system memory"
Kíváncsi vagyok milyen formában kerül majd GDDR5-ös memória az alaplapokra az APU mellé. Forrasztva lesz? Vagy kap egy foglalatot mint a DDR RAM-ok?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM