- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Depiboy
tag
Most akkor ez mégsem olyan "csúcs"?
-
-
dementor
senior tag
Optikai meghajtóban isten volt régen a Plextor, SSD-ben annyira már nem tudom hanyadán állnak, de minden esetre szép az 5 év garancia.
-
-
-
bteebi
veterán
A felvetés valahol jogos, és lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan, és vannak már sokkal gyorsabb (PCIe 4-et ténylegesen igénylő nem enterprise) alternatívák, de ettől függetlenül ez egy teljesen jó termék. Van már ilyen egy ideje? Igen, na és? Jó cucc? Igen. Csúcs SSD? Ez szerintem csak a cikkíró megfogalmazása, esetlegesen a lelkes marketingesek ötlete.
Amúgy úgy is lehet értelmezni a cikk címét - sőt, talán úgy kellene -, hogy ez a Plextor(nak a) csúcs SSD-je. Nem en bloc, hanem a márka legjobbja. Ez pedig jó eséllyel igaz.
Kicsit olyan ez, mint a meg nem mondom milyen sör reklámjában annak idején a "világ legjobb német söre" megnevezés, de ez itt szerintem jobban megállja a helyét, még ha (valamelyest) félreérthető is.
Az, hogy van jobb tőle, engem továbbra se nagyon foglalkoztat, sokkal inkább az árára lennék kíváncsi, mert tulajdonképp az dönti el a létjogosultságát.
-
Dr. Akula
félisten
-
derivációja... tyű...
-
Dr. Akula
félisten
Kicsit későn ébredtek, ezt a specifikációt a Samsung már évek óta tudja, és azóta a PCIE 3.0 már rég nem csúcs, 4.0-val kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Marvell Eldora vezérlő és 96-cellarétegű TLC flash lapkák az M.2 2280-as formátum minden ízében.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest