Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz Synthwave #11 üzenetére
Nekem is épp ez jutott eszembe a cikket olvasva, hogy átalakult ez a cég
Nekem a kisgépemben még működik egy PX708A és egy PX760A, na nem mintha sokat használnám, csak be van kötve.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
Depiboy
tag
Most akkor ez mégsem olyan "csúcs"?
-
A Plextor igazi csodája inkább a SCSI-s optikai meghajtóknál volt, IDE/SATA vonalon nem feltétlen voltak all-times über.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
dementor
aktív tag
Optikai meghajtóban isten volt régen a Plextor, SSD-ben annyira már nem tudom hanyadán állnak, de minden esetre szép az 5 év garancia.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
-
bteebi
veterán
A felvetés valahol jogos, és lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan, és vannak már sokkal gyorsabb (PCIe 4-et ténylegesen igénylő nem enterprise) alternatívák, de ettől függetlenül ez egy teljesen jó termék. Van már ilyen egy ideje? Igen, na és? Jó cucc? Igen. Csúcs SSD? Ez szerintem csak a cikkíró megfogalmazása, esetlegesen a lelkes marketingesek ötlete.
Amúgy úgy is lehet értelmezni a cikk címét - sőt, talán úgy kellene -, hogy ez a Plextor(nak a) csúcs SSD-je. Nem en bloc, hanem a márka legjobbja. Ez pedig jó eséllyel igaz. Kicsit olyan ez, mint a meg nem mondom milyen sör reklámjában annak idején a "világ legjobb német söre" megnevezés, de ez itt szerintem jobban megállja a helyét, még ha (valamelyest) félreérthető is.
Az, hogy van jobb tőle, engem továbbra se nagyon foglalkoztat, sokkal inkább az árára lennék kíváncsi, mert tulajdonképp az dönti el a létjogosultságát.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Dr. Akula
félisten
-
Graphics
Jómunkásember
derivációja... tyű...
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
bteebi
veterán
Azért a legtöbb gépben (még) nincs PCIe 4.0, ráadásul ha a sávszél nem indokolja az újabb csatlakozót, akkor szerintem felesleges is...
Nekem alapvetően tetszenek, bár jó lenne tudni az árukat - igazából leginkább azon múlik a tetszetősségük.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Dr. Akula
félisten
Kicsit későn ébredtek, ezt a specifikációt a Samsung már évek óta tudja, és azóta a PCIE 3.0 már rég nem csúcs, 4.0-val kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB HDD, külső merevlemez, ÚJ, bontatlan!
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Új SanDisk Extreme 128GB és SanDisk Endurance 128GB
- 3-4db. ÚJ BONTATLANOK GOODRAM CX400 512GB SATA3 (SSDPR-CX400-512)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest