- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Én is hárfát olvastam, majd rákattintottam a cikkre, és megakadt a szemem a 80mp-n, akkor újraolvastam, és láttam, hogy hátfal. Az futott át az agyamon, hogy biztos a falra vetít ki valamilyen képet, ami 80MP-es.
A hátfalra.
Hát ez jó volt. -
marcee
addikt
Kis gúglizással megtaláltam végül, hogy mi az a digitális hátfal, mert számomra nem derült ki a hírből. Egyedül lennék, aki életében először hall erről?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
macilaci78 #5 üzenetére
1. plakát, stb. high-level megrendelések, mondjuk autók PR fotói, ha 80mpx-elt egytizedére méretezel le, baromi jó lesz és éles valszeg.
2. ha lenyomva tartod a gombot, akkor 1,2 fényképet készít másodpercenként. (ebben a szektorban talán nem is szükséges a nagyobb sebesség
)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
Amatőr módon is lehet: nem hajtod le a WC-deszkát.
Szép-szép, de nem kéne. Mi az anyámat kezdek 80MP-ellel? Amúgy ez mire rögzít 1,2fps-sel?
-
Mr.Csizmás
titán
#1-3
ha nem számítana a pénz, ezzel fotóznám magam tükörben.....najó csak amatőrködnék
-
ArchElf
addikt
válasz
Mooka-Miki #1 üzenetére
Szintlén zenész
->
->
AE
-
Horbal
őstag
válasz
Mooka-Miki #1 üzenetére
Már a Mamiya névből kiderül, hogy nem hárfa, bár lehet abból is brutálisat csinálnának...
-
Mooka-Miki
senior tag
Azt olvastam "hárfacsalád". Mondom wtf, mit keres ez itt?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Mamiya Leaf új középformátumú digitális hátfalakat jelentett be 40, 60 és 80 MP-es felbontással.
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest