- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Két dolgot tudok kezelni két kézzel? Ezt honnan sikerült leszűrni? A fék és a gáz szerinted ugyanaz? Vagy hogyan?
Amúgy nem tudom, mennyi a max., amit egy kézzel lehet kezelni, de egyes zenészeket elnézve nem egy, és nem is kettő.... igen, extrapoláció. A meglévő ismereteidből trendszerűen következtetsz valamire, amivel nincs firsthand tapasztalatod. Ezt jelenti a szó. Van még kérdés?
-
Ez nem logika, hanem a tapasztalataid extrapolációja. Ezzel max. akkor tudnék bármit kezdeni, ha ismernélek, de akkor is kétséges egy olyan eszközzel kapcsolatban, amit nem ismersz és nem használtál még. Ez egy lehetőség nagyobb rugalmasságra, amivel vagy tud élni az ember, vagy nem - ha senki nem tud élni vele, akkor szar.
(Autóversenyezni konkrétan nem volt rossz kontrollerrel, a fék + kanyar probléma nekem is feljött, de ez a kontroller kiosztásából adódik - ha egyik kézen lenne a fék + gáz, a másikon pedig a kanyar, akkor azzal sem lenne gond sztem.)
-
haxiboy
veterán
Teljes mértékben egyetértek. Próbáltam játszani hall effectes billentyűzeten, de feladtam 2 hét után. Precizitás teljes hiánya, parasztvakítás a négyzeten. Nemhogy nem lehet lenyomni egyformán egymás után kétszer ugyanazt a gombot, de még stabilan sem tudod megtartani 3 másodpercig sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest