- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
szupermacs #48 üzenetére
Én az XBOX B-re várok. Állítólag lesz benne HD Bakelit lemezjátszó. 24 bites digitális kimeneten
-
szupermacs
veterán
válasz
hibavissza #45 üzenetére
Néha jó a natív 4K mellé.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hibavissza #45 üzenetére
What?
-
hibavissza
veterán
Minek a bluray lejátszóba 120 fps?
-
Ebbe van benne magyar lokalizáció?
-
Krill77
őstag
Sajnos ettől nem lesz jobb a konzol. Főleg jo játékok híján.
-
GODx
tag
Kemény is lesz az a 120 fps-es Minecraft
Viccet félretéve, ha a keményebb eSport titleök lazán futnak 120fps-sel, lehet hogy még meg is fontolom egy ilyen plebcucc beszerzését.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hogy érted azt, hogy még mindig? Mondjuk tény, hogy ennek 120 fps mellett lesz majd létjogosultsága. Addig mondhatni 0.
Drasztikusan csökkenni fog a frametime mellé.. Úgy már tényleg hangulatos lesz játszani.. És mondjuk elnézve, ez 1080p-ben szerintem simán kivitelezhető lehet ezzel a géppel. 1440p már kérdéses, szerintem.
De, pl. 4K 60Hz freesync mellett már érezhető a különbség.
Nekem a problémám az, hogy ugye az alsó határ 40Hz, vagyis 30 fps mellett már, nem az igazi a történet. Ha le tudna menni a freesync extended mód mellett 30 Hz-ig, úgy lenne az igazi.
Pl. a Doom nagyon jó lett 60Hz/Freesync mellett 4K-ban.
-
Scholes9
nagyúr
Fasza, de tartalom még mindig sehol
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #25 üzenetére
Ps4-en a Fortnite nativan tamogatja az eger-bill kombot, nem kell atalakito.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
MasterMark #18 üzenetére
Ha a játékok támogatnák tisztességesen, el tudna érni olyan olyan input latencyt, mint PC-n?
Mondjuk egy FHD 144Hz + bill. - egér Xbox One Z kiváltana nálam egy asztali gépet.
PS4-en próbáltam Fortniteot bill. - egérrel, játszthatatlan volt az input lag miatt. Még telefonon OTG kábellel is jobb volt. Szerencsére gyorsan eladtam, XBox-ot még nem próbáltam ilyen téren. -
icp1970
senior tag
Na végre ,ez egy jó hír.
-
válasz
MasterMark #11 üzenetére
Az azért elég beszédes, hogy a legújabb Microsoft stúdiójától érkezett Sea of Thieves játék sem támogatja.
Pedig csak az MS-nek annyit kellene mondania, "Rare, kérjük azonnal a billentyűzet + egér támogatást" és kész.
-
FLATRONW
őstag
Egyébként az alap XBox One és az S minek köszönheti azt, hogy támogatja a freesyncet?
Asztali fronton a GCN1 nem támogatja játékokban a freesyncet.
Más kijelzőmotor került a GPU-ba? -
[CsuCsu]
őstag
-
GreatL
őstag
60 fps... bár azt látnám. Érzetre a játékok kb. 45-55 fps közé vannak belőve. 120 fps a 120 Hz-hez mivel lesz? Felbontás negyedelésével?
-
szupermacs
veterán
Vennem kell egy 4K 120hz HDR képes tévét. Kezdem úgy érezni, hogy az 1 éves fHD Samum már kevés lesz az igazi gamerkedéshez.
-
-
törölt tag
"Megduplázza a beállítható vertikális frissítési frekvenciát az Xbox One"
Azt bizony jól teszi.
Lassan tényleg olyan lesz, mint egy kompakt brand PC játékra, annak minden előnyével és hátrányával.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezek után már csak a 21:9 támogatás fog hiányozni, aztán kb. le is fedi MS az összes kijelző igényt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft bevezeti a 120 Hz-et, ami az érkező FreeSync-kel lehet igazán hasznos.
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Kalandor: Habemus papam
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- alza vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest