- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- E-book olvasók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Pont rossz politika szerintem. Vesz az gyerek egy 7750 kártyát ami nem rossz kis kártya egyébként,ddr 5 -el
Lassabban fognak futni a játékok,és elkezdi szidni a kártyát,hogy mi ebben a jó kérdéssel.
Majd legközelebb nem vesz AMD kártyát mert közel sincs az a teljesitmény amit a leirtak.
Azt nem fogja lehet felfogni,hogy nem a ddr 5 hanem a dd3 miatt van ez igy nem a kártya a "hibás"
Én igy vagyok a Fuji fényképezővel. Vettem anno 40 ezerért egyet és elég rossz képeket csinált. Eltelt vagy 5 év és azóta sem veszek ebből a márkából,mert nekem az jött le anno,hogy nem jó.
Pedig nem rosszak már,söt. De akkor is igy jártak! Egyszer megvettem többet nem fogok venni mert kidobtam anno 40k-t. Van más gyáró is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest