- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz AlienApollo #9 üzenetére
Nálam jól működik RX 570-nel, és ez a mostani driver eddig a Wattman beállításait se felejti el magától. Még az is lehet, ez a 19.12.1-es jól sikerült. De még van mit tesztelni, mielőtt gyorsan el is hinném a jó hírt.
-
Hunpriest
senior tag
válasz JóképűIdegen #16 üzenetére
Ugyanazon a verzión többször egymás után futtatva a benchet is szór ennyit a pontszám.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A kábel minden esetben opció, de azt egyrészt lehet ellenőrizni egy másik kábellel, másrészt érdemes ettől még magát a ticketet leadni, mert maximum lezárják azzal, hogy a kábel volt a gond.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Janus27
tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azt is lehet olvasni, hogy a Föld lapos, a gyíkemberek köztünk járnak, a nácik elmenekültek a Hold sötét oldalára, stb. Mindezek lényegtelenek, amíg valaki be nem jelenti a hibát, mert addig nem is kezdik meg a kivizsgálást. Ezért írtam, hogy jelentsd be.
Szerk.: A community.amd.com egy user-to-user forum. Nem elég oda írni róla, mert az nem számít hivatalosnak. A kisujjukat sem mozdítják, amíg a driveren keresztül be nem jelented a hibát.
Ez is lényeges, hogy többen jelentsétek. A support ticketek kategorizálva vannak. Egy moderációs csapat kötegeli a bejelentéseket, és hasonló hibajelenségeket egy kötegbe raknak. Minél több bejelentés tartozik egy köteghez, annál nagyobb fókuszt kap. Tehát effektíve, ha mondjuk egyvalaki jelent egy hibát, akkor az a lista végén lesz, mert úgy értelmezi az AMD, hogy összesen egy embert érint, és az nem annyira fontos, mint amelyik kötegben mondjuk egymillió ticket van. Ezért nem elég hátradőlni akkor, ha valaki már írta a fórumon, hogy jelentette, mert állandóan lesz a hiba előtt egy olyan köteg, amely egynél több embert érint.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
AlienApollo
tag
azt megoldották ezek szerint, hogy alvó állapotból vissza lehessen hozni a kijelzőt? mintha előző drivernél még ott lett volna a hibalistában , és nekem még régi driverekkel nem is működött úgyhogy ki is kapcsoltam az alvó módot már egy ideje.
-
Janus27
tag
Abu85, Hunpriest
Külföldi fórumokon nagyon sok helyen olvastam, hogy ezek driver hibák, melyek fennállnak már 19.7.1-es driver óta, azaz mióta a Navi támogatott.https://community.amd.com/thread/241539
https://www.reddit.com/r/AMDHelp/comments/cos7i7/5700_hdmi_audio_constantly_cuts_out_dpc_latency/
https://forums.tomshardware.com/threads/rx-5700-xt-sound-problem-via-hdmi.3521338/[ Szerkesztve ]
-
Janus27
tag
Most komolyan.... egy szaros játékon belüli lag hibát kell javítani?????
A Radeon 5700-as sorozat megjelenése óta van 2 jóval komolyabb hiba amivel fél éve nem foglalkoznak, az egyik hogy a kártyába épített hangcsip hdmi csatlakozás esetén néhány perc cel a gép bekapcsolása után elszáll, a másik meg, hogy egyáltalán nem működik a HDR funkció!!!!
Inkább ezeket kéne javítaniuk már, sőt enélkül ki se kellett volna adni! -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Petykemano #1 üzenetére
Annak más lesz a neve.
-
lemusz
addikt
Hol marad a csillió plusz fps meg az új funkciók tárháza, ami ilyenkor jönni szokott?
-
Fred23
nagyúr
Gyorsan fel is teszem, hátha jobb lesz, mint az előző. Durva, mennyire nem tudnak szoftvert írni, 10 Radeon Software-ből 1 szokott olyan lenni, amivel semmi bajom sincs. (Lehet, én vagyok hülye, amiért kipróbálom az 1 jó után az újabbat is.)
-
Petykemano
veterán
Ez volt az éves decemberi nagy driver durrantás?
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest