Hirdetés

Még több esetben élvezhetjük út közben a Radeon Software társaságát

A 19.12.1-es szoftvercsomag már támogatja a Radeon RX 5300M-et, valamint javít néhány, RX 5700-zal kapcsolatos hibát is.

Az AMD elérhetővé tette a 19.12.1-es verziószámú Radeon Software kiadását, amellyel már a nemrég bemutatott, notebookokba szánt Radeon RX 5300M is a támogatott grafikus vezérlők listáját erősíti.

Hirdetés

Az új illesztőprogram emellett két, Radeon RX 5700-hoz tartozó hibajavítást is hozott. Mindeddig előfordult, hogy néhány játékban apróbb akadásokat tapasztalhattak a felhasználók Full HD felbontás és alacsony grafikai beállítások mellett az említett VGA-t használva, valamin szintén csak ezzel a kártyával játszva, a The Outer Worlds indítás után leállhatott, ezzel is elérve, hogy többet gyönyörködjünk asztali háttérképünkben. Ezek a hibák azonban az új szoftverrel orvosolva lettek.


[+]

A 19.12.1-es verziójú, frissített Adrenalin 2019 családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5500, 5700, illetve Pro WX szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még a Ryzen, az Athlon, az A-szériás, illetve a régebben megjelent, GCN architektúrára épülő IGP-vel rendelkező egyéb APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező mobil gépekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.12.1-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés