- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
exchanger #15 üzenetére
Azt ti csak hiszitek. Gyerekként nekem is rá volt írva a bankkártyámra a PIN-em. Igaz olyan módon, hogy azt ugyan bárki láthatta, de rajtam kívül senki sem tudta dekódolni. Tehát már eleve egy csak általam ismert módon volt titkosítva.
(4 helyett tíz számjegy randomra, kivéve azt a négyet, amit viszont egy négyjegyű szám hozzáadásával, szisztéma szerint keverve írtam bele, és emiatt ha el is felejtettem volna, csak elég lett volna a számra néznem, hogy bármikor tudjam.És a jelszavakra alkalmazva ezt, máris lehet biztonságos az a .txt is.
Ahogy a papíros megoldás is.
És szerintem pont erre gondolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Dell Vostro 5590
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest