Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Nincsen ingyen, csak barter alapon működik. Ő nekem szolgáltatást nyújt, melyet én egyszer a szolgáltatás használata közben keletkező információkkal, másodszor magának a szolgáltatásnak a használatával (a kapcsolt funkciók miatt) egyenlítek ki.
Ez egy teljesen zsír és bevett rendszer (és egyáltalán nem ők találták fel), viszont lassan (a sok szolgáltatás egyre keményebben történő összekapcsolódása, valamit egyéb piacokba történő bekapcsolódás okán én egyre inkább úgy érzem, hogy többet adok, mint amennyit jól megfontoltan szeretnék. Persze ez egyéni szoc. probléma, és remek ellenszere van: nem használom. Viszont ha nem tudom nem használni, az azért piszkálja a csőröm, szerintem érthető módon

Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- LED világítás a lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Konteó topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- 6 GB-osGeForce GTX 1660 SUPER (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest