- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
#16820480 #41 üzenetére
(erős sarkítás következik: akkor mondhatnám azt, hogy én nem fogok adót fizetni, nem ezekre szavaztam. de élőbb példa: nem hagyom jóvá, hogy bekössék a csatornát, mert én inkább a kútba engedem a szennyvizet
Az a gond, hogy félreértesz. Én nem azt mondtam, hogy legyen anarchia: azt mondtam, hogy egy ilyen projekt esetén a végső döntés egy nacionális vagy szupranacionális kézben összpontosuljon. Tehát pl. mondja az állam, hogy "szabad", és akkor onnantól fogva a dolog legitim, és nem a Google-t, hanem az államot fogom ekézni, ha nem értek egyet, de az már nem a Google gondja.
Mellesleg igen, az önkormányzatoknak igen nagy beleszólásuk van bizonyos kivitelezésekbe sőt: a lakóknak is, akik néha simán döntenek úgy, hogy egy-egy útszakasz vagy beruházás nem vagy nem úgy készül el, ahogy eltervezték.
ez a szolgáltatás is egy szélesebb (országokon átívelő) közösséget szolgál ki. lehet, hogy neked nem kell, de mondjuk másik pár millió embernek meg igen
Igen, ez korrekt. Viszont te nem kötelezhetsz engem arra (és a Google sem), hogy a véleményemtől függetlenül aktív vagy passzív részvételt vállaljak benne csak azért, mert szerinted ez hasznos. Szerintem meg a Facebook meg a mobilinternet hasznos, mégsem mondhatom azt, hogy holnaptól mindenkinek lesz, kuss a neved.
A problémám továbbra is az, hogy az ilyen feladatokat szupranacionális szervezeteknek kell ellátnia, ellenőriznie, nem pedig egy multicégnek, akinek a hosszútávú stratégiáiból már rég látszik, hogy az "ingyen adunk a közösségnek" marhaság még gyenge PR-dumának is szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest