Új hozzászólás Aktív témák
-
lalszi
aktív tag
Elméletileg minden MT65xx rootolását meg lehet csinálni az Mtkdroidtoolsal. Először ideiglenes rootot kell csinálni a ROOT gombbal jobb alul (a telefon képernyőjén nyomni kell majd adatok visszaállítását amikor kéri). Utána én a biztonság kedvéért csinálnék egy Backupot - de ezt te döntöd el. Ha Backupot nyomsz, a végén felajánlja a rootolást, ha nem csinálsz mentést, akkor meg használd a Superuser gombot.
-
lalszi
aktív tag
Köszi a cikket. Egy picit kiegészíteném saját tapasztalat után:
Mtkdroidtoolsban:
A Superuser gomb feltelepíti a Superusert, Busyboxot.
A Delete China törli a veszélyes, adathalász kínai programokat.
A Build.Propot meg inkább ne próbálja ki senki, mert oroszra állítja a telefont (én kipróbáltam)
Ha a VCOM/DA driver sehogy se akarna összejönni, akkor itt egy leírás, ami segíthet: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2206421
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest