Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
szuper, most már azt is tudod, hogy mit fogunk csinálni a jövőben. hiszen látod, onnan, a fórumról. világos.
a tesztben legalább ennyi (bármennyi is az az ennyi) tévedés lett volna, ha Rudi/fLeSs/én/x csinálja, és nem nanuq. aki (nanuq) mellesleg egyik cégnek sem alkalmazottja, független valaki, aki csinált egy tesztet (de majd regisztrál és megvédi magát, ha lát fantáziát ebben a "vitában"). a multimediaplayers.eu csak a készülékeket és a teszthelyszínt adta, ha már atomi szinten boncolgatunk.
szóval, valóban lezártnak tekintem ezt a témát, mert nincs igazából miről beszélni. a cikk olyan lett, amilyen, bár fenntartom, hogy jó és átfogó és hiánypótló. leginkább azért, mert az átlag ember azt sem tudja, mi az a médialejátszó, így meg legalább kap egy képet, hogy aztán beleássa magát a témába. velünk vagy nélkülünk. úgyhogy marhára kéretik nem a szánkba adni ezt a "korrupt a ph", "persze, mert amd pártiak vagytok", "a ph mindig is az intelt favorizálta" stb. minden tesztnél előkerül, egyiknél sem jogos, és hiába győzi meg egymást x ember a fórumon, nem lesz jogosabb tőle.
én belülről látom a céget, trust me, nem vagyunk rászolva arra, h bármilyen cégnek pr tartalmat gyártsunk. sosem voltunk, sosem leszünk, sőt, ha már itt tartunk, eleve azért született az egész PH!, mert úgy éreztük, h nincs elég jó és elég objektív anyag e téren. viszont hiába futom le ezt a kört rendre, mégis a következő x cikknél előkerül, h megvettek minket kilóra. hát, nem.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest