- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Celithrandi #14 üzenetére
ha nem is hulladék, de túlárazott. Hogy mi nem érthető a cikkben azon a mondaton... nem tudom, de nem tetszhet mindenkinek minden cikk.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Celithrandi
addikt
-
Kansas
addikt
Van az már magyar boltokban egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
flexxx2
őstag
miért nincs rtx5090es hirdetve?
-
hibavissza
veterán
60 Hz helyett jöhetne a 30 Hz. Úgy olcsóbban lehetne adni a monitort és többet vennének.
-
Enton
addikt
Akkor itt most nekünk kell kitalálni, hogy az asus vagy a wireless technológia böki a csőröd inkább?
Már csak, hogy sikerült kipécézned az egyik (ha nem a) leggyorsabb 2.4ghz kapcsolódással rendelkező billentyűzetet.Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Kansas
addikt
Dehogy! Csak vagy magyarul kell tudni(ie. a vezetékmentesek közül komolyabb), vagy sznobnak nem kell lenni...
Beállítottság kérdése...Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Ezen akadt meg az én tekintetem is. Ugyan én sem tudom a választ a kérdésre, de azt látom, hogy máshol 30-50ezer pénzért árulják - így ha nem is jönne be, akkor is még ráfizetés nélkül is meg lehetne tőle megszabadulni. Vagyis én is elgondolkodtam egy beszerzésén (amíg valaki le nem írja, hogy tesztelték egy adott oldalon, és az ultra gagyi minősítést kapta
).
-
Gergello
addikt
Sziasztok !
Ez mennyire jó ? ASUS ROG Strix Go Core Headset.
Ára így akciósan elég kedvező. -
Predatorr
őstag
„Komolyabb vezetékmentes”? Ez öntagadás.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
ph A megfizethető asztali gépeknek monitorok, memóriakészlet, klaviatúra és akciós headset a társasága.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest