Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Parabola telepítése minden elérhető műholdra
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
En minden smartwatch hirnel visszafogom a velemenyirast, hogy milyen tok feleslegesnek tartom
Ennyire lusta es pazarlo mar az ember, hogy kell meg egy n+1-edik kutyu pazarolni az energiat es szemetelni a foldet. (Nem vagyok tulzott kornyezetvedo vagy ilyesmi.)Nem nez ki rosszul, bar velemenyem szerint Jobs idejeben szebb volt a design, nekem az uj iPhone sem tetszik. Ha mar okosora inkabb valamelyik kerek forma szimpatikusabb, de most is azt mondom, baromi felesleges az okosora szamomra. Ha apropenzert adnak sem vennek elvbol, mert nem kell nekem plusz egy eszkoz amit allandoan tolthetek. Van laptop, okostelefon, boven eleg nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged