- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
MasterDeeJay #1583 üzenetére
Én azt várom hogy hátha lesz olyan hogy driverben beállítható hogy kis felbontásban számoljon minden game és azt felskálázza jól nagy felbontásra. Én már elvesztem a rövidítésekkel hogy ez melyik eljárás. A kis mi8nak ez nagy löketet adhatna a kevés infóm alapján.
Nekem ezek a felskálázós képek bejönnek.Látok persze minimális difit a valós nagy felbontáshoz képest de nem olyat hogy megrökönyödjek a különbségtől. Én a nimez drivereket használom mindig hátha belekerül valami ilyesmi cumó a mi8ra.
Nekem a monitorom 3440x1440 es felbontású és ahhoz a nativ felbontásra iszonyat kevés a 4GB ram.
Abban bízok hogy kis felbontás felskálázása jobban gazdálkodik a kevés memóriával és ez jó lehet nekem. Persze ismereteim teljesen felületesek, és lehet soha nem jön el a várt eredmény, valamely téves feltételezésem miatt... -
válasz
MasterDeeJay #1583 üzenetére
Nem is az FPS az érdekes, hanem azt hittem, hogy kapunk valamit az újabb technológiákból, amiket a HW amúgy tudna. Persze, mikor megvettem a kártyát, tisztában voltam vele, hogy nincs támogatás, de ha már adtak ki új drivert, akkor gondoltam hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest