Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
Theory66 #1420 üzenetére
A blower sajnos elég hangos még visszavett órajelek mellett is, persze nem tökéletes még a 3D nyomtatott megoldás, várok egy javított példányra, hátha azzal kedvezőbbek lesznek a hőmérsékletek. Én is átpasztáztam MX4-el, kapott új artic thermal padokat, így javultak a hőfokok átlag 4-6 fokkal hűvösebb lett a gpu és a vrm is így most gpu 900 memória 475mhz-re vissza véve -15% TDP mellett max. 65 fokos.
Szerintem ez elfogadható teljesítmény, legalábbis nekem eddig akadások, vagy egyéb dolgok nem voltak, a te megoldásod szimpatikus, főleg hogy csendes. Én noiseblocker ventilátorokban gondolkodtam, nem sokkal drágábbak mint az Artic P széria, csak a statikus nyomást nem tudom összehasonlítani, mindkét gyártó más mértékegységben adta meg (PA vs H2O). Mondjuk nekem nem a legjobb a fülem, de coil whine-t nem hallok, igaz játék alatt a freesync miatt 70fps-el megy a játék, lehet azért nem hallom, vagy csak süket vagyok.
Kenand: A te megoldásod is tetszetős, ez valamiféle aluminium profil? Nekem a gépemben van 2db 14-es artic P, mivel én balga nem pwm-est vettem, így feszültség szabályzást kapnak a biosból, 6,5-7V-ig még csendesek, felette azért már hallani őket tisztességesen. Ezért is gondolkodtam a Noiseblocker silent szérián. De közben vettem vízhűtést is, ezen még mindig gondolkodom rá merjem e tenni, félek ha bármilyen meghibásodás van nehogy megsüljön a gpu, bár van shutdown hőfok beállítva ahogy néztem a nano biost 89 fokra, nem tudom érdemes e rizikózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest