Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace666
tag
Azt olvastam, hogy csak akkor megy a crossfire, ha közvetlenül adja ki a képet a mini dp-n.
Smithy87: én is egy dell T1700-ba akarom tenni.Ma jött meg a kártya meg a nagyobb táp is, de a kártya hossza miatt a házat is moddolni kellett, mert elöl-alul voltak a hdd tartó fiókok. 27cm plusz a hűtés, ha blower megy a végére.
Az ebben levő xeonban nincs igpu, még egy vga meg nem fér bele, szóval másik gépen próbáltam biost frissíteni. Egyelőre sikertelenül, adapter not found hibára fut az amdvbflash, radeon driver nem megy fel, device manager felkiáltójelesen látja. Ez eg uefi enableddel telepitett gép…
Holnap megpróbálom egy friss windowssal, másik lapban…
Marhára melegszik terheletlenül is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Milyen alaplapot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest