Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
nem szeretem ezeket a dlc-ket
adják ki egybegyúrva őket és kész -
Szívás akkor lesz, ha régiót is ellenőriz a BW Social, úgyhogy én megvárom, míg valaki kipróbálja, mielőtt megvenném
Meg persze újrarakni a játékot sem két perc, csak a telepítés után 8db exe-t kell futtatni, a Liara DLC lesz a 9-ik (és akkor én nem vettem meg minden DLC-t).
-
infectedmann
őstag
Nem tudom miért jó, hogy Európában nem lesz elérhető. Most aki megvette eredetiben az is lefogja warezolni. THX Bioware. Szép volt. Elmehettek messzire.
-
mrhitoshi
veterán
Ezaz!
-
Meglivorn
aktív tag
Kösz, ezt is elteszem lehetőségnek
Nekem a kliens ugyan angolul megy (2 file az egész) de picit attól félek hogy a bolt közli vele "this dlc is not available in your area". De akkor ketyegős csomagot küldök a Biowarenek -_-
A trailer meg szokás szerint beindítja az "akaromakaromakarommost" reflexeimet
-
Gabr
tag
Nagyon reménykedem, hogy egyszer (talán a hármas rész megjelenésével) lesz egy GOTY kiadás, benne az összes DLC-vel.
-
M3Ny3'T
senior tag
Vistaboy: Hát remélem működni fog az, amit leírtál, ugyanis ebben az esetben ez nekem egy kötelező darab lesz. Nagyon érdekel, mert:
1) ez mégiscsak egy összekötő rész lesz a 3. résszel
2) Liara-t újra a csapatom tagjának akarnám tudni (tudom, hogy nem volt szó róla, hogy az lesz-e a küldetés után, vagy sem, csak reménykedek), még ha meg is csaltam 2-szer...
3) Trailer alapján ez még durvább lesz, mint az Overlord, pedig az se volt semmi...Jól láttam, hogy a városi cirkálót mi fogjuk vezetni némi hajszával karöltve? Tetszetős ötlet!
Csinos a háttered.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Eladó Lenovo T580 / 15,6" / i7 8650U / 16-32GB RAM / 512GB SSD / új nagy aksi, új töltő
- i9 9980XE (18C/36T)/ 64GB DDR4/ RTX3060Ti/ 2TB SSD/ Dell Alienware Area51 R5/ garancia/
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- minigép/ i5 6400T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ WiFi+BT/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest