- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én Abutól elvárom, hogy annyira legyen szakmai az, amit ír, amennyire csak lehet. Ha valamit nem értek, akkor utánanézek, alapozok a cikkei elolvasása előtt, netán közben.
aprokaroka87, nem. Én nem ezt értetem meg belőle. A szoftver alapesetben a kijelző frissítési frekvenciájához igazítja az FPS-t, ha az magasabb. Ha alacsonyabb, nyilván nem tudja, akkor képeket ismétel, hogy meglegyen az a frekvencia, amit a monitor kezel. De ezekben az esetekben mindent totál végig számolnak, végig vernek az utolsó lépcsőig bezárólag. (Ha kikapcsolod a V-Syncet, akkor ha gyorsabban számol a VGA, képeket fog eldobni, mivel nem mindent tud megjeleníteni a monitor.)
Ez a Huawei eljárás nem veri végig az összes képkockát az összes lépcsőn. Kiszámolja a szükséges adatokat, de a csicsázást kihagyja és vár. Ha érkezik felhasználói interakció, akkor végig viszi a dolgot. Ha nem, jön a következő számtás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest