- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Durván jó! Kinézetre sem rossz, legalábbis én elfogadnám.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
atike
nagyúr
Tetszik! Nagyon komoly. Sokáig használtunk a cégnél Eizo monitorokat (még CRT-ket), de valami brutál jó képük volt - majdnem minden más monitort maga mögé utasítottak.
-
Antibazsi
aktív tag
Jó, kész! Feladom! Gyönyőrű ez a monitor!
Üdv, Balázs
-
dezz
nagyúr
válasz Antibazsi #74 üzenetére
A "valljuk be elég csúnyácskák szegények." az nem egészen ugyanaz, mint a "nekem ezek a monitorok (is) külalakara csúnyák"... Szerintem nincs semmi 'bevallanivaló', mert hogy szerintem nem csúnyák. Hanem férfiasak. És nem mini-dizájn-tévék akarnak lenni, hanem munkaeszközök. Mellesleg vedd hozzá, hogy a nagyobbik képen pivot állásban van a monitor, így valójában a tetejét látod, oldalról jobban néz ki.
-
Szanya
tag
Sokkal szebb lenne, ha kör alakú lenne. Akkor még azzal is kitűnhetne a tömegből, hogy a felbontását rádiuszban adhatnák meg. A szoftver fejlesztők pedig igenis haladjanak a korral! Írjanak kör alakú böngészőket. Merjünk nagyot álmodni. Ne ragadjunk le a középkorban!
''Szanya csak egy van.''
-
CriticalHit
őstag
Mi lehet az oka, hogy a 1932 es a 2232 kozott csak 5e ft a kulonbseg?
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Antibazsi
aktív tag
nem értem miért kell ismerni valamit, ahoz,h véleményt tudjak nyilvánítan a külsejléről...nem elég ha látom? nem azt írtam,h de k..va szar a képe vagy a színei. és igen , ezeket az eizokat még élőben sem láttam,de akkor úgy írom,h telljesen egyértelmű legyen. A képen látottak alapján nekem ezek a monitorok (is) külalakara csúnyák. így világos? mellesleg amit valóban láttam az sem tetszett külalakra.ezért is vettem annó f2380-at. (és az sem volt telematricácva és még nemis fényes.)
de nem is értem,h miért olyan nehéz nektek a nemtetszésemet elfogadni *, még akkor is ha tudom,h ezeket a monitotrokat nem a hálószobába szánják. de most már tényleg én kérek elnézést,h ez ekkora probléma.*vagyis értem, hiszen eizo tulaj vagy
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
leviske
veterán
Nekem spec. tetszenek az Eizo-k, ahogy a Dell-ek is. Csak előbbi soha nem lesz a tulajdonomban.
-
madgie
titán
válasz Antibazsi #68 üzenetére
"Csupán leírtam a véleményem"
"valljuk be elég csúnyácskák szegények."
Most erre mit vártál? Mindenki bólogatni fog, hogy valóban, nincs telematricázva 5000000 : 1 Contrast meg hasonló bigyókkal? Mellesleg a véleményed akkor lehetne mérvadó, ha ismernéd is a fikáznivalódat....
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz #06658560 #69 üzenetére
Én az S2243, és ezen SX modell közt gondoltam a viszonylag kis különbséget, ha ugyanaz a panel, mert nagyon jó a 2243 is. Szóval itt remélem bedobnak valami nyalánkságot. Mittomén...14bit, ilyesmik...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Dassler
őstag
Hát nekem meg pont hogy tetszik ez a nem cicoma. Bár kinek mi.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #67 üzenetére
Ha jól tudom a vezérlés már saját, így ott a plusz, ami megéri a felárat a hasonló samu panellel szereltekhez képest.
Antibazsi: jó, maximum olyan helyen értetlenkedtél, ahol semmi keresnivalója nem lett volna, pont olyan dolgon, ami nem szempont ennél a terméknél.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hacsak a Samsung össze nem dobott valami újat. De az S2243-ban nagyon jó lett, szóval akár maradhatna is, bár akkor kell még ezt-azt beletömni ebbe az SX-be, hogy megvegyék, mert a 2243 is nagyon jó lett
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
mzsombor
tag
Ebben is ugyanaz a panel lesz, mint a 2243W-ben, meg a Lenovo L220x-ben?
-
Brekk
addikt
Valoszinuleg nagyon jo minotor lesz, a 2243w is nagyon jol sikerult, nem gondoltam volna, de nagyon tetszik. Az sx sorozat meg mindig erosebb kicsit. Na majd ha megérkezik irunk errol is tesztet.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Dr. Akula
félisten
Sztem jól néz ki a cucc, olyan ThinkPades, Hummeres. Látszik rajta hogy minőségi. Legalábbis az alsó.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Antibazsi #57 üzenetére
Egy alapvetően egyfunkciós eszközt (monitor) hasonlítottál össze egy áltlános fogalommal... Kicsit sántít. Ha úgy tetted volna fel a kérdést, hogy "mindegy milyen igénytelen a szakácsnő, elég ha jól tud főzni", akkor már jobban értelmezhető lenne. És igen, egy szakácsnő főzzön jól, mert az a feladata. Nem érdekel az sem ha ezt síoverálban teszi.
-
melon
tag
Nekem volt szerencsém eizo monitort használni a régi munkahelyemen, és csak pozitívan tudok nyilatkozni a designról (is). Számomra masszív építésűnek tűnnek, és abszolút tartósnak, ugyanakkor mégsem túl nagydarabok (a fotók ellenére sem szvsz)
Ha tehetném, ilyet használnék most is. -
Tomcat
őstag
Nézegettem az aktuális kínálatot és az S2433W elég jónak tűnik. Az ára sem olyan vészes. Gondolkodok rajta hogy beújítsak-e egy ilyet feketében.
Korábban 10 éven át voltak EIZO CRT-im. Szerettem őket és jó képük volt de sok helyet foglaltak el az asztalon ezért átadták a helyüket. Régóta nézegetem az EIZO VA paneles monitorait de a horror ár eddig mindig elriasztott. Most mintha kicsit jobb áruk lenne.Tomcat
-
Dr. Akula
félisten
válasz CriticalHit #51 üzenetére
Ez mi? Merthogy nem a 4870x2 az biztos. Meg aztán a hangos az nem a teljesítmény mértékegysége.
-
félisten
Profi a cucc. Profiknak. Egyszer megnéznék egy ilyet élőben, esetleg úgy, hogy mellé van pakolva egy azonos felbontású konzumer Ánusz...
-
Dr. Akula
félisten
válasz CriticalHit #47 üzenetére
Egy 4870x2 bőven elég hozzá, nekem ezzel a StalkerS 1920x1200-ban minden maxon teljesen jól megy. Ez egy 5870-nek megfelelő teljesítmény, és már 5970-et is lehet kapni, tehát nem egy extra.
-
CriticalHit
őstag
válasz darkarthur #29 üzenetére
kivalo monitor, EIZO minoseg, csak VGA is kell hozza, ami kepes 30 FPS kihozni ezzel a felbontassal
g@bo: [link]
[ Szerkesztve ]
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
g@bo
nagyúr
magyar földön hol lehet venni normális áron, 5 év garral eizo monitorokat?
-
dezz
nagyúr
Egyébként kb. így néz ki normál (landscape) állásban, félig-meddig oldalról -- csak persze más lábbal: [link]
-
neduddki
nagyúr
HI!
hmm ez az oldalrol szivet meleneto szogletes design, igencsak kellems melekeket ebreszt:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
dezz
nagyúr
válasz CyberDragon #40 üzenetére
Tényleg! Milyen csalóka egy kép... Pedig néztem is, mi az a kis fehérség a bal felső saroknál...
berci: Pedig ugyanaz. Tudom, mert itt van előttem egy hasonló.
-
dezz
nagyúr
válasz #53246592 #35 üzenetére
De, ugyanaz! Leszámítva persze a színt. Hogy miért nem látszanak oldalról a nyomógombok, azt nem tudom. Bár talán tényleg nem látszanak ennyire oldalról, mert hogy egy szintben vannak a kávával.
Egyébként van az Eizo-nak ennél vékonyabb monitora is, lásd pl. EV sorozat. Az SX sorozatban (bár nem annyira profi felhasználásra való, mint a CG-k) nem a külcsíny a lényeg...
-
törölt tag
A fényessel a tükröződés a bajom nekem is. Egyéb kinézet nem izgat, a tudás annál inkább. Lebalább az Eizo még mindig normális a nem tükröződő felülettel a kijelzőn jobban idegesít, mint a káván.
-
Chaser
legenda
Ebben csak egy csúnya van, az ára...meg amúgy is nekem sokkal szebb és jobb van, nem is kéne
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tetrix
tag
-azért vastag, mert a panel világÍtása hátrébb van helyezve;mindez amiatt hogy a legkevesebb hőt adja át annak -ami a panel szÍnhelyességét befolyásolná; ugyancsak emiatt van sok szellőzőrés rajta.
formatervezésben ez technicista design ; -nem autó,nem zongoralakk... profi képmegjelenÍtő! -
törölt tag
Nekem az lenne az elsö kerdesem hogy a ket kep közul melyiken van a beharangozott ujdonsag? Merthogy nagyon nem ugyanaz a ket monitor
Amugy szerintem eleg hulyeseg oldalrol fenykepezve reklamozni egy monitort, legalabbis en nem szoktam oldalrol nezni, hatulrol meg plane. Szemböl meg mindket monitor jo: egyszeru, keskeny, nem tukrözödö kava + VA panel.
-
Antibazsi
aktív tag
én nem vitatom az eizo minőségét, funkcionaitását de szerintem nem szép. otthoni irodába nem kellene, akármilyen szuper.
lett volna lehetőségem lecserélni a mostani csillivilli zongoroalakk fekete szar TN-es monitorom ,vettem egy samsung f2380-t (tudom még ez sincs közelében az eizoknak,de már egy hangyányit profibb), ami még mindíg szebb volt mint az itteni eizok ,de egy hét után inkáb odaadtam szüleimnek. egyszerűen nem tetszett annak sem a külseje és visszaraktam a régit.(tegyük hozzá,h amúgy sem grafikai munkát végzek és csak szemből nézem a monitort)...de hát ízlések és pofonok, nekem tetszik a fényes káva és ujlenyomat sincs rajta.Mi simogatni,tapizni nem szoktuk a monitort. Bár ha lenne egy szép eizo....kitudja.Üdv, Balázs
-
addikt
Mit kell ezen ennyit magyarázni? Vannak emberek akik vakságban szenvednek és szeretik a szemetet, valaki nem igényli az egyszerűséget. Hát sztem ez a monitor, igenis jól néz ki. Egyszerű, letisztult, böhöm, mi kell még? Ja és még csak nem is TN? A lakás dísze meg ne egy ámítástechnikai használati cucc legyen, hanem valami művészeti alkotás, vagy maga az ott lakó.
Ha egyszer tropára megy a mostani biztos, valami hasonló lesz az utódja.
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
imikee
tag
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik ez a monitor. Az EIZO-kat különben is szeretem, régen volt egy 15" EIZO CRT-m. Imádtam! Verte képminőségben és frissítésben a legtöbb 17" szutykot, pedig csak 15" volt.
...
-
Jester01
veterán
Én is elfogadnám ha valaki adna egyet
A "zongoralakk" dologhoz meg annyit, hogy nem értem az emberek miért az ujjlenyomattal jönnek - nekem az a fő bajom, hogy tükröződik. A káva meg legyen vékony! Ha másért nem akkor azért mert hátha több monitort akarok egymás mellé/alá/fölé rakni
Jester
-
dezz
nagyúr
Ha nem ragaszkodsz az Eizo-hoz, 24"-est is kaphatsz ennyiért...
PH-User: "Igen, nekem pl. kifejezettem baj. Olyan helyen van a monitorom, ahol nem fér előtte a billentyűzet. Van akinek számít, hogy mennyi hely marad a monitor előtt."
Hahó, ez nem olyan fix magasságú ám, mint ma a legtöbb TN-es! Meg amúgy sem kell ilyen nagy szögben bedönteni. Picit feljebb tolva és kevésbé bedöntve a talp fölé kerül az egész. Ha még 2-3 centivel feljebb tolod, a talp fölé is betolhatod a billentíűzetet, ha vannak hátul lábai.
-
darkarthur
senior tag
Én szívesen elfogadnám! Nekem kifejezetten tetszik a külseje is, a házikóm is pont ezért egy bazi nagy Chieftec, passzolna is mellé. Viszont nekem és szerintem még sokaknak ez az ár elég borsos.
Samsung S23 Ultra 5G
-
Tomcat
őstag
Szokásos profi EIZO minőség. Végre normális 1920*1200-as felbontású kijelző. Visszaszokhatnának erre a VGA szabványra a gyártók. Kár hogy ennyiért csak 22" jár, ha 24" lenne mennék is venni magamnak. Egyébként meg nem oldalról meg hátulról kell nézni hanem szemből, ahol a hihetetlen élethű és színhelyes képet adja.
Tomcat
-
PH-User
addikt
Igen, nekem pl. kifejezettem baj. Olyan helyen van a monitorom, ahol nem fér előtte a billentyűzet. Van akinek számít, hogy mennyi hely marad a monitor előtt.
#6 Evone Nem szokásom a monitor oldalát nézegetni...
A tudását nem vonom kétségbe, a vitát pedig befejeztem.
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
laforge
csendes tag
Nekem egy s2231w-m van és itthon, mert grafikus vagyok.
Esztétikát meg design-t is tanulok jó 5 éve. Szerintem Eizo kifejezetten szép és átgondolt formaztervezésű monitorokat gyárt, bár a legtöbb elég egyforma is. Tényleg jól néz ki élőben.
800 pénzt bőven megér, a képminőség ég és föld a többi konzúmer monitorhoz képest.
Ha tn elé ülök, olyan mint régen az lcd után a crt elé kerülés Akkor a vibrálást láttam meg, ebben az esetben meg esetenként az iszonyatos képminőség különbséget.
Szóval igényesebb kollégáknak csak ajánlani tudom, hogy egy kis spórolást ikatassanak be a tuning helyére egyszer és vegyenek egy ilyesmi monitort.Ennek a modellnek csak a talapzata nem tetszik, nekem Y talpas van, szerintem az valamivel szebb. Oldalról elég betyáros az már igaz, de legyen is benne anyag ennyiért
-
aram01
nagyúr
oldalról okádék a cucc,viszont tudásra nagyot üt
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
PNEUM
aktív tag
Min el nem tudtok vitatkozni!
Ha mindenkinek egyforma izlése lenne: mindenki ugyan olyan ruhába járna, ugyan olyan lakásba lakna, ugyan olyan kocsit venne, és persze minden nőnek, ÉN kellenék!!
[ Szerkesztve ]
"A gonosz győzni fog, ha a jó emberek nem tesznek semmit" Edmund Burke
-
Depression
veterán
Ejnye, nem szídni a benq-t! Nekem hannsg csodám van, 30k-ért vettem 2 éve 22''-osat, aminek köze sincs az eizo-hoz, sőt még egy lapon sem lehet említeni vele, de kiszolgál.
Sőt inkább vezetek egy Suzuki-t, mithogy csak álmodozzak egy ilyen fordról.
Nekem az a furcsa, hogy nem szerepel ebből nagyobb méret is. 22'' már elég kicsinek számít, fullhd-hez képest meg végképp.Ja igen: +1 szavazat a gyönyörűre.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
dezz
nagyúr
Élőben jobban néz ám ki, mint itt a képeken! Én azt mondanám inkább: férfias...
Egyébként az Eizo Flexscan S2243W is 1920x1200-as.
Btw, nem csak nagyobb betekintési szögeket és jobb színhűséget jelent a jobb panel (az első nem is igazán fejezi ki a lényeget, de mindegy), hanem azt, hogy nem csak 3x8 bites feldolgozást tudnak, 3x6 bit + FRC-s megjelenítéssel, hanem általában min. 3x10 bites feldolgozást, min. 3x10 bites megjelenítéssel. Legalábbis az Eizo, Dell, HP és NEC esetén. (Persze megértem, hogy ez az információ nem fér bele a hírekbe.)
-
egoistus
tag
Az enyémet sem hurrogta le senki hogy vérpistikés zongora lakk, sőőt tegye fel a kezét akinek lehurrogták már valaha a monitorát.
2 üzletben láttam nem teccik ha a fejed tetejére állsz sem és azért fikázom mert 800 dolcsi.
3 ha edzeni akarok edző terembe megyek, monitort meg nézem...evone: én csak vissza kérdeztem hogy ezek miért is egyértelmű dolgok? azért mert te mondod?
[ Szerkesztve ]
asse tom mi van sokszor, hát még most
-
madgie
titán
A lakásba látogatók 100%-a pozitív véleményről volt az Eizo-mról (két és fél évig használtam). Az NEC még friss, arról nincs statisztikai adatom, de picit csillog a műanyag rajta, ami ici-picit illúzióromboló.
Az előző kijelentésemmel kapcsolatos kérdés: láttál/használtál már egyáltalán ilyet, vagy csak élből fikázod, mert nem TN paneles 40 ezer forintos, gamerpistikés cucc?
Szerk: evone: szerintem akkor ledöbbenne a srác, amikor megpróbálná megemelni, és az EZ-Up láb röpke öt kilós volta lehúzná egy kicsit a kezét...
[ Szerkesztve ]
-
evone
őstag
De miert hiszed azt hogy ez otthonra készult ? Hm ?
Masreszt sztem egy otthoni dolgozószobában igencsak jól mutat, nem ugy mintha bevagnal oda egy codegen házat ami recseg ropog meg egy igenytelen de zongoralakkos szarul osszeszerelt tn+filmes monitort. Komoly hatasa van, én eleve nem bizok a csillogo villogo dolgokba. Matt szinu + fém legyen minden. Ne valami zongoralakkos szar muanyag amit kikapcsolt allapotban kell nezegetni.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
egoistus
tag
nekem mondhat bárki bármit nem mindegy hogy valami randa (ipari kinézet) vagy szép és akár agyfajta "dísze a lakásnak" mindamellett hogy funkcionálisan is tökéletes számomra. Ja és van rengeteg nagyon szép monitor, nem az enyém a legszebb effekt, csak nem tudom hogy hány ember tart otthon ipari porszívot, mosógépet,stb.. csak mert az jobb minőségü(többszörös áron) vagy csak az én ismeretségi köröm ilyen ....egyszerü??? vagy nem is tom mi...
-
pacorro
aktív tag
Na, miután megjöttek a támogatók is a kritikusok után, én is teszek egy pöttyöt a tetszik rubrikába.
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
-
Zanik
addikt
Ez nem csúnya, csak funkcionális. Nagy különbség. Nekem kifejezetten tetszik.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
madgie
titán
Bocs, gyerekek, de az "én Suzuki Swift-em a legjobb" szagot érzek a levegőben...
Nagy valószínűséggel még holdfényben, tábortűz mellett sem látott Eizo-t az ide író fikázók 85%-a, és akkor még a megfogdosásáról, horrible dictu, használatáról nem is beszéltünk. Már bocsánat, de kábé annyi értelme van zongoralakk és keskenyebb kivitel után sipákolni, mintha erre akarnánk karácsonyfaégőket rakni:
-
egoistus
tag
800 dolcsi haha, na ez az amit akkor sem vennék meg 800 dodoért ha mellette találom.
designhoz meg annyit hogy nekem zongora fekete moncsim kikapcsolt állapotban is csodaszép, nem fogdosom (minek), 2 hetente törlöm csak amikor már az asztal, polcok és tv álvány is kéri, max15 sec letörölni és egy kék led van rajta(házilag fekete alkoholos filcel tompitva fényereje) ez az eizo meg ugy néz ki mint egy ipari szerkezet nem tul szép, a képe biztos hibátlan ezzel nem vitatkozom, de ezt már fele ennyiért kéne,22" 800
-
evone
őstag
Igen baj mert ok allandoan a monitor oldalat nezik biztosan.
Pont ott vastag ahol nem látszik es pont ott vekony ahol kell. A káván, igy kell kineznie egy monitornak. Semmi csicsa, vekony kava ( ugyis csak a kepet nezed, vagy van itt valaki akit komolyan erdekelnek azok a hulye matricak amit a gyartok oda ragasztgatnak? attol hosszabb leszel odalent? ) gyonyoru kep.
Amugy ez a monitor nem otthoni felhasznalasra van.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Sok mindent lehet mondani az Eizo-ra, de azt hogy csúnya? Basszus, tényleg, nem zongoralakk kávájú, nincs Samsungos piros csík az alján, nem világít hatszáz kék led rajta és nem százas-zsepi méretű és stabilitású talpon fekszik a monitor. Mekkora gáz már
(Konkrét példa: egy NEC EA231WMi is LEGO-szintű építési minőségűnek hatott nálam az alap Eizo S1931 után. Kis túlzással olyan, mint a Skoda Fabia műszerfala egy Lambo után. És akkor az öcsém csillogó szutykos BenQ TN cuccáról nem is beszéltünk... kábé Trabi 601)
Szerk: evone megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
evone
őstag
Mi a baj a kulsejevel? Az hogy nem gyujti az ujjlenyomatokat? Az hogy nem csillog villog meg nincs rajta 8000 matrica meg 9-10 darab led? Vagy nem ertem milyen designerek kellenek ide, kurvajol nez ki.
-
PH-User
addikt
Nekem nem tetszik a külseje. Egy piciként vastag is, nem?
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Antibazsi
aktív tag
na itt van 1920x1200-as monitor akiknek eddig ez hiányzott.
amúgy elhiszem,h nagyon frankó - sőt talán a legjobb - monitorok ezek az eizo-k, de igazán felvehetnének egy designer csapatot is. nekem a külső sem utolsó szempont - még ha csak munkára használom is - és valljuk be elég csúnyácskák szegények.Üdv, Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla 24col monitor eladó 2db
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ - Ultrawide 3440x1440, 144hz Gaming monitor!
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest