- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daczy
aktív tag
elfogult a pc-vel szemben? Ez aranyos.
Szerintem egy PC-vel szemben nem lehet elfogultnak lenni, mivel a PC volt előbb, és a PC tud mindent, amit egy konzol... Inkább az az elfogult, aki egy butább eszköz melett teszi le a voksát, mint pölö Xbox avagy a fekete konkurense...
Wii-t azért nem hozom, mert a Wii-nek van értelme, ugyanis teljesen más játékok valók rá, mint pl PC-re...
bocs a trollkodásért, de a konzol vs PC kihoz a sodromból néha
mellesleg FPS-t konzolon tolni olyan, mint .... áá nincs még egy olyan láma dolog -
Manbal
senior tag
Gyenge port? Akkor nem láttad még dx11ben full grafikán!
A DX9es verziója lehet gyenge, de pontosan a konzolok miatt, mivel az teljes egészében megegyezik azixboksz verzióval... köszönjük konzolok! végülis pont így hal ki a játékipar, igénytelen szarrá fog átváltozni, 5 évente lesz valami grafikai váltás azt ennyi... tényleg nagyon jó a konzolok térhódítása, nagyon a "fejlődés" irányába mutat tényleg... -
Egon
nagyúr
Jól elkeserítettél: ezek szerint igénytelen vagyok.
Megyek, játszom is az igénytelen King Arthur-ral [link] , biztos szar.
No meg majd a Starcraft 2-vel, azis tuti fos lesz: a Blizzard progik ugyebár mindig szarok...
Le kellene venni a konzolos szemüveget: casual playereknek való gagyi dobozokra sosem lesznek komoly programok. Uff. -
huszar90
aktív tag
Akkor neked mért van olyan bika géped, ha nem a 'játék platform' miatt? Netezéshez kell? Jó tudom itt mindenki renderelésre használja gépét. Amúgy van ps3am és a kettő kép minőségét nem hasonlítanám össze. Persze ez csak a multiplatformos játékokra igaz. A ps3 only játékok tényleg gyönyörűek. De ha meghalna a pc-s játékipar akkor megállna a pc fejlődése is (persze ha a magad fajták i7-el és 4890-el szeretnek netezni akkor biztos nem
)
-
ashot
tag
En 20 eve jatszom PCn, es ki merem jelenteni, hogy a PC meg legalabb 20 evig elni fog es ugyanugy fejlesztenek ra, mint konzolra.
Volt konzolom is, de fel ev utan eladtam, mert a PC valahogy jobban izlett. Egyebkent nem ertem mi ez a PC utalat, amikor a konzol is egy PC, csak butitva, hogy a hulye kis amerikai gyerek is tudjon vele jatszani.
En inkabb azt mondanam, hogy a PC van most ott, mint anno a konzol, tehat regen csak a kivaltsagosoknak, gazdagoknak volt konzolja, onnantol hogy a konzol kommersz cikk lett, tehat olcsobb, megvehetobb aru, a PC, illetve egy jobb fajta PC tart most ott, hogy
azoknak van akik megtehetik, hogy legyen.Ettol fuggetlenul semmivel sem kevesebb az akinek PCje van vagy konzolja, vagy mindketto. Ha erdemesnek tartom, enis megveszem 2012-13 ban az uj konzolt, de
el is adom rovid idom belul, az is biztos. -
leviske
veterán
gábbor kolléga
Mind1, szerintem is ez egy meddő téma. Médiumoknak és látnokoknak hajrá, a többiek kénytelenek lesznek pár évet még várni a következtetésekkel.
(#31) Alpachino: Abban határozottan igaza van, hogy egyre több a harmatgyenge port. Ott a GTA4, várhatóan ide lesz sorolható a AC2 és még sorolhatnám.
Más kérdés, hogy ezek szerintem nem igazán a PC-t, hanem a stúdiókat minősítik.
-
Szirti
tag
Lehet hogy én vagyok öreg, de még emlékszem amikor az amigás bulikon volt a téma, hogy a pc, mint játékplatform halott. A Tomb Raider klónok idején azt volt a téma, hogy az igénytelen játékok miatt hanyatlik a pc-s játékpiac. A cd korszak elején amikor egy red alert 1 lemásolása egész napos program volt egy 2*os matushi cd íróval sírtak a kiadók, hogy az otthoni cd írás megöli a járékipart és a ps1 az Isten.
Kétségtelen, hogy a színvonaltalan konzolportok szarok, de egy Mass Efefct 2 vagy egy AvsP pc-s portja igazán színvonalasra sikeredett.
A professzionális gaming (cs/css/dota...) PC-n folyik. Adjál egy Heaton kezébe gamepadot és kinevet téged.Hallottál már bárkit is azt mondani, hogy megyek lanolni a konzolommal?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest