Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Mondj már olyan dolgokat, amiket az AMD hozott létre és aztán ingyen bedobta a közösbe?
HSA, Mantle például.
Az általa kifejlesztett technológiákat pedig megosztja a konkurensekkel (csere-licenc alapon), ilyen volt például a 3DNow! vagy az AMD64 (x86-64). Nem csak az Intel-el, hiszen például a VIA is elérheti ezeket (és bárki más, adott esetben).
Az alapvető különbség, hogy az nVidia még pénzért sem hajlandó licencelni a saját dolgait, lásd PhysX vagy most a G-Sync. Vagy a saját hardveren működik, vagy sehogy (legalábbis hivatalosan).
Azért haragudni és rage-elni valakin, mert a piac szabályai szerint játszik... Hát lehet, csak senki nem lesz vele előrébb.
Bocsi, de az Intel messze többet tett le az asztalra, mint az nVidia, és vezetik az x86 piacot, mégsem zárja el a konkurenseit a saját fejlesztései elől. Furcsák a piac szabályai, nem igaz? Vagy csak valamiért az nVidia nem a piac, hanem a saját szabályai szerint játszik?
A driver hack-ed kamu
Én nem tudom ellenőrizni (mielőtt mutogatás lenne, az előző kártyám egy nVidia GT460 volt, szóval én nem zárkózom el az nVidia kártyák elől, csak a cég viselkedése kezdi nagyon kiverni nálam a biztosítékot...), itt keringett a téma, de persze lehet, hogy lyukra futottam vele...
A PhysX esetén volt ugyebár hasonló, én ezért nem dobtam alapból azt a verziót, hogy igaz lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AOC AG276QZD2 QHD, 280 Hz OLED monitor eladó
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- MSI MPG 325CQRXF (Bontatlan)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest