- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiMedia lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Mondj már olyan dolgokat, amiket az AMD hozott létre és aztán ingyen bedobta a közösbe?
HSA, Mantle például.
Az általa kifejlesztett technológiákat pedig megosztja a konkurensekkel (csere-licenc alapon), ilyen volt például a 3DNow! vagy az AMD64 (x86-64). Nem csak az Intel-el, hiszen például a VIA is elérheti ezeket (és bárki más, adott esetben).
Az alapvető különbség, hogy az nVidia még pénzért sem hajlandó licencelni a saját dolgait, lásd PhysX vagy most a G-Sync. Vagy a saját hardveren működik, vagy sehogy (legalábbis hivatalosan).
Azért haragudni és rage-elni valakin, mert a piac szabályai szerint játszik... Hát lehet, csak senki nem lesz vele előrébb.
Bocsi, de az Intel messze többet tett le az asztalra, mint az nVidia, és vezetik az x86 piacot, mégsem zárja el a konkurenseit a saját fejlesztései elől. Furcsák a piac szabályai, nem igaz? Vagy csak valamiért az nVidia nem a piac, hanem a saját szabályai szerint játszik?
A driver hack-ed kamu
Én nem tudom ellenőrizni (mielőtt mutogatás lenne, az előző kártyám egy nVidia GT460 volt, szóval én nem zárkózom el az nVidia kártyák elől, csak a cég viselkedése kezdi nagyon kiverni nálam a biztosítékot...), itt keringett a téma, de persze lehet, hogy lyukra futottam vele...
A PhysX esetén volt ugyebár hasonló, én ezért nem dobtam alapból azt a verziót, hogy igaz lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- VA Paneles 27 colos FHD 165 Hz Gamer MSI Optix G27C4 Ívelt Monitor
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27FG904XUXEN ) 27" 4K 165HZ 3D CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest