- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Steam Deck
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Mondj már olyan dolgokat, amiket az AMD hozott létre és aztán ingyen bedobta a közösbe?
HSA, Mantle például.
Az általa kifejlesztett technológiákat pedig megosztja a konkurensekkel (csere-licenc alapon), ilyen volt például a 3DNow! vagy az AMD64 (x86-64). Nem csak az Intel-el, hiszen például a VIA is elérheti ezeket (és bárki más, adott esetben).
Az alapvető különbség, hogy az nVidia még pénzért sem hajlandó licencelni a saját dolgait, lásd PhysX vagy most a G-Sync. Vagy a saját hardveren működik, vagy sehogy (legalábbis hivatalosan).
Azért haragudni és rage-elni valakin, mert a piac szabályai szerint játszik... Hát lehet, csak senki nem lesz vele előrébb.
Bocsi, de az Intel messze többet tett le az asztalra, mint az nVidia, és vezetik az x86 piacot, mégsem zárja el a konkurenseit a saját fejlesztései elől. Furcsák a piac szabályai, nem igaz? Vagy csak valamiért az nVidia nem a piac, hanem a saját szabályai szerint játszik?
A driver hack-ed kamu
Én nem tudom ellenőrizni (mielőtt mutogatás lenne, az előző kártyám egy nVidia GT460 volt, szóval én nem zárkózom el az nVidia kártyák elől, csak a cég viselkedése kezdi nagyon kiverni nálam a biztosítékot...), itt keringett a téma, de persze lehet, hogy lyukra futottam vele...
A PhysX esetén volt ugyebár hasonló, én ezért nem dobtam alapból azt a verziót, hogy igaz lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG Ultragear 45GR950QE-B OLED A Győzelemhez! 45 Ívelt Qhd OLED Gaming
- LG 45GS95Qx-B 45" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Samsung ViewFinity S6 34 (S34C650TAU) ívelt monitor - 13 hó garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest