Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

válasz HussarF #67 üzenetére

Mondj már olyan dolgokat, amiket az AMD hozott létre és aztán ingyen bedobta a közösbe?

HSA, Mantle például.

Az általa kifejlesztett technológiákat pedig megosztja a konkurensekkel (csere-licenc alapon), ilyen volt például a 3DNow! vagy az AMD64 (x86-64). Nem csak az Intel-el, hiszen például a VIA is elérheti ezeket (és bárki más, adott esetben).

Az alapvető különbség, hogy az nVidia még pénzért sem hajlandó licencelni a saját dolgait, lásd PhysX vagy most a G-Sync. Vagy a saját hardveren működik, vagy sehogy (legalábbis hivatalosan).

Azért haragudni és rage-elni valakin, mert a piac szabályai szerint játszik... Hát lehet, csak senki nem lesz vele előrébb.

Bocsi, de az Intel messze többet tett le az asztalra, mint az nVidia, és vezetik az x86 piacot, mégsem zárja el a konkurenseit a saját fejlesztései elől. Furcsák a piac szabályai, nem igaz? Vagy csak valamiért az nVidia nem a piac, hanem a saját szabályai szerint játszik?

A driver hack-ed kamu

Én nem tudom ellenőrizni (mielőtt mutogatás lenne, az előző kártyám egy nVidia GT460 volt, szóval én nem zárkózom el az nVidia kártyák elől, csak a cég viselkedése kezdi nagyon kiverni nálam a biztosítékot...), itt keringett a téma, de persze lehet, hogy lyukra futottam vele...
    A PhysX esetén volt ugyebár hasonló, én ezért nem dobtam alapból azt a verziót, hogy igaz lehet...

Új hozzászólás Aktív témák