Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
this is life #51 üzenetére
és BiP: Akkor csak tolta.
Az lehetett a taktikájuk, hogy ha a régebbi készülékek támogatását megszüntetik, akkor a vásárlók az újat vettek volna. (Remélem az a menedzser, aki ezt kitalálta, nem hogy a cégnél nem dolgozik már, hanem azóta is munka nélküli.) Nem lepődtem meg én sem, hogy ez nem jött be nekik, és általános a felháborodás a WP-s mobil felhasználók körében. Pedig az esélyük megvolt. -
Necroman_Mk2
őstag
Én megértem a MS-t, hogy ezzel akarja előre tolni a Windows mobilok eladási szekerét, de ha esetleg a régebbi, hardverkövetelményeknek megfelelő W telefonok is frissülnének, akkor azzal több ember számára vonzóbbá tennék a platformot. De amíg az Apple-t majmolják e téren, csak mert nekik bejött ez a 2 éves taktika, addig ez sajnos nem fog változni
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest