- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
this is life #51 üzenetére
és BiP: Akkor csak tolta.
Az lehetett a taktikájuk, hogy ha a régebbi készülékek támogatását megszüntetik, akkor a vásárlók az újat vettek volna. (Remélem az a menedzser, aki ezt kitalálta, nem hogy a cégnél nem dolgozik már, hanem azóta is munka nélküli.) Nem lepődtem meg én sem, hogy ez nem jött be nekik, és általános a felháborodás a WP-s mobil felhasználók körében. Pedig az esélyük megvolt. -
Necroman_Mk2
őstag
Én megértem a MS-t, hogy ezzel akarja előre tolni a Windows mobilok eladási szekerét, de ha esetleg a régebbi, hardverkövetelményeknek megfelelő W telefonok is frissülnének, akkor azzal több ember számára vonzóbbá tennék a platformot. De amíg az Apple-t majmolják e téren, csak mert nekik bejött ez a 2 éves taktika, addig ez sajnos nem fog változni
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Windows 10
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Háztartási gépek
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest