Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Aha, és gondolod megkapnád azt a teljesítményt, amire most felcsillant a szemed?

Csak amit a kvótád engedne... Ennyi erővel otthon is neki lehetne állni a saját 5970-eddel munkálkodni...
Mire ebből lesz vmi (pláne itthon), addigra már két 5970-et is megengedhetne magának az egyszeri ember... Sztem. Lehet tévedek. Úgy legyen!
-
bigz
tag
Anno a M$ almodozott arrol, hogy a Live-on belul osszehoz majd konzolost es PCst egymas ellen jatszani - ha pl. csak az FPSeket nezzuk, nem tudom, hogy gondoltak. Valahogy most is ez a kerdes motoszkal bennem: ha ezeken a szervereken hosztolnak BC2-t, arra csak az jut fel, aki ezen a szerveren felhozik, vagy az is, aki mas gepen van (i.e. masik cloud szerveren, esetleg a sajat, otthoni vasan)? Ugyanigy egy ilyen szerverrol fel lehet csatlakozni majd egy "hagyomanyos" jatekosoknak felallitott szerora is? Nyilvan nem ugyanaz a kompatibilitasi gond, mint a PC vs konzol eseteben, de nekem is ugy tunik, mintha "ertekes" elonyre tenne szert mindaz, aki nem a cloud rendszeren keresztul gyujti a frageket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- SörcsaPH!
- Futás, futópályák
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Gitáros topic
- Mini PC
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest