Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Aha, és gondolod megkapnád azt a teljesítményt, amire most felcsillant a szemed?
Csak amit a kvótád engedne... Ennyi erővel otthon is neki lehetne állni a saját 5970-eddel munkálkodni...Mire ebből lesz vmi (pláne itthon), addigra már két 5970-et is megengedhetne magának az egyszeri ember... Sztem. Lehet tévedek. Úgy legyen!
-
bigz
tag
Anno a M$ almodozott arrol, hogy a Live-on belul osszehoz majd konzolost es PCst egymas ellen jatszani - ha pl. csak az FPSeket nezzuk, nem tudom, hogy gondoltak. Valahogy most is ez a kerdes motoszkal bennem: ha ezeken a szervereken hosztolnak BC2-t, arra csak az jut fel, aki ezen a szerveren felhozik, vagy az is, aki mas gepen van (i.e. masik cloud szerveren, esetleg a sajat, otthoni vasan)? Ugyanigy egy ilyen szerverrol fel lehet csatlakozni majd egy "hagyomanyos" jatekosoknak felallitott szerora is? Nyilvan nem ugyanaz a kompatibilitasi gond, mint a PC vs konzol eseteben, de nekem is ugy tunik, mintha "ertekes" elonyre tenne szert mindaz, aki nem a cloud rendszeren keresztul gyujti a frageket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Huawei Watch GT 5 // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest