Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
hroberto
üzenetére
A 650-et én sem akartam megvenni, miután elolvastam róla itt a tesztet. De aztán sok pozitív komment érkezett, és belevágtam. Aztán a használat során kiderült, hogy a mobilarena tesztje egyáltalán nem lett objektív, indokolatlanul lehúzza a készüléket. Akik a legkorábbi builddel készült teszteket olvasták csak, illetve az ilyen szubjektív értékeléseket, azokban negatív kép alakulhat ki. De használni egész más.
De azt is megértem, hogy aki egy több éves készüléket használ, és nem megy olyan flottul neki a 10, az nem teljesen elégedett.
Annak én is örülök, hogy folyamatosan dolgoznak a rendszeren, jönnek az update-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest