Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
szupermacs #89 üzenetére
Tárhelyben egyértelműen. Nekem ez jó, mert egyelőre nincs benne SD kártyám, de nem kell aggódnom, hogy nem tudok feltenni egy appot. Aztán ha veszek egy 128 megás SD kártyát, akkor mindegy.
Dizájnban egyértelműen, tényleg nagyon szép telefon.
A kijelzője is szebb (persze ez szubjektív is lehet).A kamerát nem tudom, meg kell nézni egy összehasonlítást. Most ahogy láttam, egész sok ilyen összehasonlító teszt van. Azok alapján pontosabb képet kaphatsz, mint amit én itt leírok neked, mert nincs 640-em. Amúgy az is egy jó kis telefon, majdnem olyat vettem. Akinek olyanja van a környezetemben, nagyon szereti. Aztán ízlések, és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest