Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
50-140W-ig játszunk a processzorokkal, engem ez a fejlődés zavar a legjobban. A fogyasztás sunyi módon nő, a teljesítmény arányában.
Méreg drága a semmi, nekem is van 1-2 Via lapos rendszerem, még az 1000-es sorozatból nem vagyok tőle elragadtatva, de attól még támogatni kell a fejlődést ahogy hígul a piac, úgy bővülnek a versenyfrontok és fellendül a fejlődés, hígul a termékpaletta, csökkennek az árak, ha alapul vesszük a hamisított termékek árát ugyan ez vonatkozik mindenre. Szerintem.. -
Bár Te valószínűleg a teljesítményt értetted a fejlődés alatt, de lehetne egyéb irányba fejlődni. Fogyasztás, teljesítmény/fogyasztás, stb. A teljesítményre amúgy a piacnak sincs igénye, az Intel is "feladta" ezt az irányt, rágyúrtak arra, amit említettem. Az AMD sem, amúgy is feladta az Intel hajkurászását, és más irányba indult el. Ebben az irányban meg még nagyot kell fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest