Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
steewcv65
őstag
Uplayen rendeltétek elő?Illetva,ha most előrendelem akkor én is kapok kulcsot??Megéri előrendelni??
#Gigabyte B650 Eagle# Amd Ryzen 9700x# Patriot Viper Venom 6000mhz cl28 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
gianni85
veterán
-
steewcv65
őstag
És erre meddig van lehetőség??Már mint ,hogy kapjunk alfát vagy bétát?Neked a környezetdből kapott már valaki?Amúgy azért szeretném kipróbálni,mert a a jelenlegi multis gamek egy elfuserált ut és quake keverékei.....Ami nekem nagyon nem jön be...Az új codokba már nem bízok,ghost és az aw kukába való sajnos....és bf is!!!
#Gigabyte B650 Eagle# Amd Ryzen 9700x# Patriot Viper Venom 6000mhz cl28 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Próbáltam regelni,de nem kapok emailben kódot!Ez miért van??
Illetve az alpha teszt most akkor mikor indul??Üdv
-
gianni85
veterán
Jelentkeztem, akkor most várok. Előrendelés kizárt
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- ASUS routerek
- Renault, Dacia topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mobil flották
- E-book olvasók
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 pro 1Tb, 3 játékkal és tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest