Új hozzászólás Aktív témák
-
+1
Soha nem vennék fontos projekthez, vagy általános devboardnak RBPI-n kívül semmit, mert elég gyorsan az szokott lenni a vége, hogy ja hát ez meg az nem megy, mert a community RPI-ken dolgozik, és a kutyát nem érdekli, hogy a huszadik kínai erősebb/olcsóbb variáción is működjön minden jól.
Ha van egy jól definiált cél, meg hozzá egy sw, amiről lehet tudni hogy minden oké vele adott boardon, akkor persze miért ne? Én sem vagyok a pénztárcám ellensége, főleg ha többet is kapok ugyanannyi pénzért. Általánosítani viszont tényleg nem szabad, mert csak szívás a vége.
Aki meg csak annyit lát belőle, hogy a BéluskaBian márpedig fut XY boardon a Kodival meg a Transmissionnel és még sata is van rajta, meg erősebb proci.... hát istenem, őt is meg tudom érteni, csak ne vonja le belőle azt a következtetést hogy akkor mindenki hülye aki nem ilyet vesz hanem drágábban lassabb RBPI-t
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Gamer PC - R5 5500, RTX 3060Ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R7 2700X, RTX 3060ti és 16gb RAM
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest