Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Teljesen felesleges, direkt leírtam hogy mind a két oldalról le tudom írni bármelyikre az igazolást és a cáfolatot is, nincs szemellenzőm mint egyeseknek, hogy ugorjak minden Linux "sérelemre".
Pusztán szeretem volna szemléltetni, hogy van egyik állítás se hazugság, mivel teljes általánosak, így bármit rá lehet húzni. Pontosan ahogy egy random marketing anyagnak lennie kell.
Több betűt meg felleges pazarolni arra, hogy a MS marketing osztálynak el kellett valamire költenie a pénzt mert köv. évben kevesebbet kapna az osztály.
(#33) Apollyon: Te meg terelsz mint a jó politikus. Leírtad hogy hazugság mind, megcáfoltam. Pont. Nyugodtan vergődjetek tovább rajta, semmi mást nem vártam.

Új hozzászólás Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest