Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Én azt nem értem, hogy akik nem értik (vagy nem akarják megérteni illetve elfogadni) a szakmai magyarázatot, azok miért támadnak meg egy szakmai alapokon nyugvó okfejtést.
Ha ezt racionálisan valaki megmagyarázná...
-
TESCO-Zsömle
titán
najó ez megint ilyen szakmai hablaty ami szerintem a felhasználók 99.9%-át rohadtul nem érdekli.
Aztán megy a vérpistikézés, ha a gyártók kidobnak 1-2 hajmeresztő kártyát a szakmailag hozzá nem értő közönség részére...
sz: Amúgy (részben) igazad van. Ahogy a hozzá nem értőket sem érdekli, hogy a maradék 0,1% elhordja őket mindenféle idióta Bloody Steve-nek...
Másrészről viszont ez egy 22-es csapdája, mert azt se fogdtad volna el, ha Abu azt írja, hogy "Mert jobb és kész!". Semmi szakmai, a hülye is megérti, max nincs vele megelégedve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- E-book olvasók
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest