Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Az egésznek az a nagy tanulsága, illetve kérdése, hogy amikor az AMD felvásárolta a romokban heverő ATI-t akkor már arra számított, hogy ár/értékben meg fogják verni a konkurenst?
Illetve mióta lehet ezt ennyire biztosan tudni, hogy ekora változás lesz a hardverek terén? Értem ezalatt a CPUba integrált grafikus egységet. Mondjuk ezt igazából nem nagyon értem, mert ahogy néz(t)em az intel terveit az aszatli processzorokra tekintve, nem igazán emlékszem ilyenekre. Arra emlékszem, hogy minden második évben csíkszélességet fognak csökkenteni. -
BalaNce87
addikt
Be lehetne látni már, hogy az Nvidia egy ideje már teljesen elfogyott. Azt csinálja amit tud, próbálja minimalizálni a veszteségeit.
Sok éven át csak vergődtek az ATI-sok, mert egyetlen versenyképes termékük nem volt a GPU-k terén. Ezért is vettem 8800GT-t annoMa már tuti 50es vagy 70es radeont vennék, mert az éri meg és potenciál is több van benne.
Amúgy meg nem kurvára mindegy mi dolgozik a gépedben ha ugyanúgy tudsz játszani a legújabb szoftverekkel? Ez az egész márkahűség egy faszság ezen a szinten, nem mindegy milyen színű a nyák?
És annak ellenére, hogy geforce-om van azóta is utálom az nvidiát amiatt, hogy ilyen szar játék előtt bevillano logóval próbálják elvakítani a laikusokat.Én még biztos nem váltok XP-ről egy ideig. A rengetek progi amit használok... Mindent kereshetek meg újra 64biten
Előre ráz a hideg ettől a tudattól
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest