Új hozzászólás Aktív témák
-
CybonTom
tag
válasz
#52815360 #48 üzenetére
Abu már válaszolt nagyrészt, de én azt is mondanám neked, hogy ha van lehetőséged kipróbálni másik gépben is, akkor próbáld ki, mert ha a vidkártya az ami problémás és a driver által rárakott többlet terhelés az amit nem bír el, akkor azt másik gépben is produkálni fogja, ha viszont más hw komponensed a rosszalkodó, akkor az is kiderül ezáltal, hisz ha másik gépben tökéletesen megy és nálad nem, akkor nálad van a gond... sajnos az elektronikában ezek mindig elég pepecselős hibák és sok oda-vissza próbálkozást igényelnek ha otthon kell kitalálnod, hogy mi a gond (műszerek nélkül persze).
-
CybonTom
tag
válasz
#52815360 #42 üzenetére
Lehet, hogy valamilyen hardware gond van nálad akkor, mert ez amit mondasz, nem feltétlenül driver gond! Volt már szerencsém ilyesmihez, érdemes pár tesztelő progit ráküldeni, vagy kipróbálni másik gépben is ha van rá lehetőség!
Jártunk amúgy már úgy is pld procival, hogy haverom nagyon beleválasztott... az én gépemben működött, nála meg nem... átraktuk az én procimat hozzá, ment a gépe tökéletesen... pechjére azok a hw komponensek úgy együtt nem mentek azzal a szériás procival... mondjuk ez egy elég extrém történet volt (mint a hangkártyám, ami műholdas kommunikációs eszköznek aposztrofálta magát automatikusan még a gari szervizben is) és a te hibád is lehet símán hw hiba (inkább mint driver).
-
CybonTom
tag
Igen én is olvastam, hogy leállnak a win7 eladásával (nem a támogatásával!), mert annyira siralmasan fogy a win8 és az emberek most is a win7-et viszik és az MS így próbálja meg váltásra kényszeríteni az embereket (laptopok eladása csak ezzel és hasonlók), ami szerintem egy igen nagy butaság... Az emberek váltani fognak maguktól, ha csinálnak egy értelmes oprendszert, de csak akkor, ha nem évente hoznak ki egy újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Rövid videón a Titan Quest II
- Formula-1
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Napelem
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest