Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Homefront: The Revolution trailer
A trailerrel megerősítették a múltkori szivárgást, valóban május 17-én jön a játék. Bétára lehet jelentkezni a hivatalos oldalon, már ha épp hajlandó az működni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalosan bejelentették: Május 17-én jön a játék.
-
SQX_Barto
addikt
Nekem igy a video alapjan tetszik, meg mar reg rajta van Steamen a Wishlistemen. Kivancsi leszek, mi sul ki belole. Az elodjevel jatszottam, sok emlek nem maradt meg rola...
De ez most elegge mas megkozelites a jatekhoz. -
Kristof93
senior tag
A Dambuster az a Crytek Nottingham aki eredetileg is fejlesztette a játékot, csak a felvásárlás után átnevezték őket.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Snip3r_HUN #3 üzenetére
"...a játékot felvásárolta a Koch Media, a fejlesztést pedig rábízták a Deep Silver Dambusterre."
-
Snip3r_HUN
addikt
Most gyakorlatilag ki az aki fejleszti a játékot ?
-
CsonkaImo
addikt
Ennyi nehézség után nem hiszem, hogy bármi jó kisülne a játékból. A videó alapján sincs benne semmi kiemelkedő, teljesen unalmas és vontatott. Bár az első rész sem volt számomra maradandó, de ezt biztosan kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest