Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom
aktív tag
1. Igen, írtam is később, hogy a user kvázi nem érdekes.
2. Igen, erre írtam, hogy szerintem ez a másik irányba igazságtalan, de hát nem én hozom a törvényeket (inkább szerencsére mint nem).
Ezt a 3 ablakos dolgot akárhogy gondolom végig, nem látom akkora problémának.
Egyrészt bármit tölt le a user és installál, ugyanúgy kérdez, tehát valószínűleg nem ismeretlen számára (persze lehet, hogy mégis, ekkor viszont nem fog merni csinálni semmit szvsz, vagy eszetlenül nyomja a "tovább"-ot).
Másrészt, ha már kiválasztotta az egyiket és feljön az ablak, akkor csak azért "nem"-et nyom? Nem tudhatja elvileg, hogy az IE-nél nem jön fel (1bites userről beszélünk)... Vagy végigpróbálgatja az összeset?
Tehát valahogy bennem nem áll össze, hogy hol jön képbe a hátránya annak, hogy mindegyiknél kérdez, csak IE-nél nem. Nagyobb az esélye, hogy az alapján dönt, hogy mit szeret/melyik logót látta már valahol/mit mondott a szomszéd pistike.
Persze akár lehetne egy egész egyszerű megoldása, amit te is írtál (két megerősítő kérdés), csak más szöveggel
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest