Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Doom

aktív tag

válasz floatr #95 üzenetére

1. Igen, írtam is később, hogy a user kvázi nem érdekes.
    2. Igen, erre írtam, hogy szerintem ez a másik irányba igazságtalan, de hát nem én hozom a törvényeket (inkább szerencsére mint nem :) ).

Ezt a 3 ablakos dolgot akárhogy gondolom végig, nem látom akkora problémának.
    Egyrészt bármit tölt le a user és installál, ugyanúgy kérdez, tehát valószínűleg nem ismeretlen számára (persze lehet, hogy mégis, ekkor viszont nem fog merni csinálni semmit szvsz, vagy eszetlenül nyomja a "tovább"-ot).
    Másrészt, ha már kiválasztotta az egyiket és feljön az ablak, akkor csak azért "nem"-et nyom? Nem tudhatja elvileg, hogy az IE-nél nem jön fel (1bites userről beszélünk)... Vagy végigpróbálgatja az összeset?
    Tehát valahogy bennem nem áll össze, hogy hol jön képbe a hátránya annak, hogy mindegyiknél kérdez, csak IE-nél nem. Nagyobb az esélye, hogy az alapján dönt, hogy mit szeret/melyik logót látta már valahol/mit mondott a szomszéd pistike.
    Persze akár lehetne egy egész egyszerű megoldása, amit te is írtál (két megerősítő kérdés), csak más szöveggel :D

Új hozzászólás Aktív témák