Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #7 üzenetére
Első körben - ha elkezded használni a GPay-t - csak az fog feltűnni, hogy sokkal, de sokkal gyorsabb a fizetés vele, mint a Simple-el. Én február és áprilus között szereztem be a Cure és Revolut kártyáimat, és kb. július óta aktívan használom a GPay-t (eddig csak Curve-ön keresztül hol OTP-s virt. kártyával, hol Revolut-al).
Szóval "atomvillanás" az egész. Közelítesz a telefonnal a terminálhoz, és "bumm". Simple-el ez - nem ritkán - úgy nézett ki, hogy már rajta tartottam a telefont az olvasón vagy 2 másodperce, mire történt valami.
További előny, hogy így már belföldön és külföldön is legálisan használhatsz ilyen fintech-es kártyákat, amiket az előbb említettem.ui: nem személyes tapasztalat, de a megfelelő topic-ban kitárgyaltuk, hogy a GPay-hez nem kell az app. Maga a Pay része a Google Services-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hazánkban most a Revolut, a Curve, illetve a Monese szolgáltatóknál válik elérhetővé a régóta várt fizetési megoldás.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest