- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Köszönöm a cikket, valamint az elismerő szavakat. Jómagam is készülök egy összefoglaló írással, de Abu85 beelőzőtt, feltételezem BaluC barátom jóvoltából.
Nagyszerű élmény volt kint lenni, és látni azt hogy a nemzetközi színvonaltól mi sem vagyunk lemaradva.
Bár már személyesen megtettem, de itt is gratulálok BaluC-nak az elért eredményhez. -
BaluC
Modder
Köszönöm (szerintem mindannyiunk nevében) az elismerő szavakat.
Igen a vízesés tényleg feldobná a képet , mert az én bizony lemaradt a képről, de én elkészítettem Egy lebegő sziklából jött kifelé, mint a kép mutatja
És bár tudom, hogy csúnyán hangzik, és bármennyire is élveztem a készítést, bármennyire a szívemhez nőtt a gép, de hogy folytatni tudjam a moddolást, el kell adnom ezt a gépet. Vevőt keresek.
BaluC
Megszállott MODDER -> http://black-mod.com -> Modder Toborzó Központ! Ujabban itt vagyok aktív
-
Probber
őstag
jones965 munkáját végig követtem a blogján, nem semmi munkát fektetett bele.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
fi:zi'k
nagyúr
Grat!
Ez még talán kávét is főz.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
tzsolesz
nagyúr
Gratulálok nektek srácok, szép munkák.
-
kerelo
aktív tag
Gratula a magyar fiúknak.Szép volt.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
callmeakos
veterán
Gratulálok
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Entryy
aktív tag
Gratulálok!
Hihetetlenül ügyesek vagytok!http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
Televan74
nagyúr
Jó dolog hogy vannak ilyen versenyek, és még jobb ,hogy hazánkból is vannak versenyzők.
Szép volt, csak így tovább.Mindenbe beleugatok!!!
-
patex1983
őstag
Nagyon nagy respect hazánk fiainak
Remek művek születtek, nekem mondjuk személy szerint jones965 műve tetszik a legjobbanX
-
JoeYi
őstag
a Pandora állat lett, nagyon ötletes. Még esetleg egy vízesést lehetne rá rakni
-
CoDWaW07
őstag
Gratula nekik, elég ízléses designt dobtak össze és ezt jutalmazták is
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
mistixx
tag
Gratulálok hazánk fiainak, igazán tetszetős alkotások lettek.!
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
Gerisz
addikt
Több moddingos fórumon is olvastam erről a versenyről, work log-okban.
Ott a hozzászólók nagy része nem helyezte volan első helyre a modding kategória versenyét.
A többi indulót látva például én sem.
Elég sok "igénytelenül" elhelyezett dolog van benne.
Úgy van ott mintha már nem lett volna ideje eltakarni.
Mintha nem lenne teljesen kész.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest