Magyar versenyzők a DCMM-en

Hirdetés

Véget ért a 2011-es DCMM, azaz a nemzetközi moddingverseny, melyen belül számtalan átformált vagy egyénileg épített számítógép közül választották ki a legszebbeket. A verseny több kategóriában is zajlott, és külön öröm, hogy három magyar is részt vett a megmérettetésben. Elsőként talán Szabó Balázst érdemes kiemelni, aki az Avatar filmből megismert pandorai dzsungelt varázsolta a 18-as rajtszámot viselő gépére. Ez a leglátványosabb kreáció kategóriában (lényegében ez volt a közönségdíj) a második helyre volt jó, ami nagyszerű eredmény.

Szabó Balázs - Pandora Szabó Balázs - Pandora
Szabó Balázs - Pandora [+]

Kerekes János (a PROHARDVER! fórumán jones965 néven fut) és Freshli János szintén megméretette magát, és a gépeik rendre a 16-os, illetve a 17-es rajtszámot viselték. Az alábbi két kép be is mutatja a masinákat:

Kerekes János és Freshli János masinája Kerekes János és Freshli János masinája
Kerekes János és Freshli János masinája [+]

A modifikációs kategóriát Oliver Peier nyerte meg az Obsidian nevű masinával, a konstrukciós kategóriában Helge Dörries győzedelmeskedett az AlCu 2-vel, míg a már emlegetett közönségdíjat Andreas May Case der anderen Art rendszere zsebelte be Szabó Balázs elől.

Oliver Peier - Obsidian
Oliver Peier - Obsidian [+]

Helge Dörries - AlCu 2 és Andreas May - Case der anderen Art Helge Dörries - AlCu 2 és Andreas May - Case der anderen Art
Helge Dörries - AlCu 2 és Andreas May - Case der anderen Art [+]

A CE-Mod kategóriát GorgTech SE nyerte meg, mely Georg Rotaru műve, míg a 24 órás moddingversenyen belül a Modding Maniacs csapat győzedelmeskedett egy igazán tüzes házzal.

Georg Rotaru - GorgTech SE
Georg Rotaru - GorgTech SE

A Modding Maniacs 24 óra alatt összerakott remekműve
A Modding Maniacs 24 óra alatt összerakott remekműve

A kiállított összes gépről megtekinthető egy-két fotó a DCMM 2011 hivatalos galériájában. A nyerteseknek és a résztvevőknek természetesen gratulálunk, különösen a magyar versenyzőknek, akik extraként több fotót is készítettek az odaútról, a rendezvényről, a díjkiosztóról és a hazaútról.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés