Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hiftu
senior tag
Tudom, hogy (sajnos/nem sajnos) nem egy időben jelennek meg, de kiváncsi lennék egy
Skyrim / ME3 / Diablo3 (akár relativ) eladási statisztikára. -
Ateszzero
őstag
Hoppá!!
Lost Odyssey 5. helyen? Mindenki ki van éhezve a Jrpg-re? Én is azzal játszom. Olyan nehéz lett a negyedik lemez hogy rendesen sírok. Egyébként meg brilliánd Jrpg lett. Utóbbi 4 év legjobb jrpg-je.
Jöhetne még több ilyen játék a mai szinvonalnak megfelelően elkészítve.
A többin nem lepődök meg. -
anulu
félisten
számok nélkül pont annyit ér, mint bármilyen más statisztika. csak azoknak hiszek, amit én hamisítottam...
-
GeryFlash
veterán
A Moh-nak örülök, de wtf ugyanaz az összplatform mint a pc?
-
Balazs_
senior tag
Nos kedves játékkiadók számára itt van e lista, látszik mennyit vagyunk hajlandóak kiadni egy játékért.
Mindenesetre csodálnám, ha 5000 Gamecard kelne el, inkább 500-1000, csak akkor nem tudom elképzelni mennyi NFS meg MoH maradt raktáron... -
JSaN
addikt
EA akcio volt tescoban? Majdnem mind EA-s jatek a pc topban.
-
wikings2
őstag
A pc-s lista 8. helyén áll helyesbítenék! Összplatformban 10.
Mellesleg engem is jobban érdekelnének a számok, mint az hogy a wow prepaid cardot nézegessem mindig és próbáljam belőni ahhoz képest hogy kb mennyi fogyhatott a többiből -
Sokkal jobban izgatná az embereket az eladott játékok darabszáma. mennyi lehet a legjobban fogyó? 300-400 db?
-
Teszla_
senior tag
Nem tudom hogy állítják össze ezeket a listákat, de lehet, hogy a mostani Tesco-s akció miatt van első helyen az NFS, második helyen a MOH, az ötödiken pedig a Harry Potter? Mert a legutolsó listán még egyik sem szerepelt.
-
ribizly
veterán
Ennyire nem lehetnek kiéhezve a PC-s játékosok, hogy a Medal Of Honor-t kellene megvenni... Már többször is feltűnt, de most aztán igazán: biztos, hogy helyes infok vannak ebben a listában? Mármint a forrás, tuti helyes számokat közölt...?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Macska topik
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W