- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Egyébként volt már szerencsém bejárni Európa nagy részét, Anglia szerintem nem a legjobb választás, Skócia nagyon szép, elvileg az is benne lesz, Anglia 90%-a viszont jellegtelen, ugyanaz a síkság van sok helyen, mint otthon a nagy alföldön, nulla látnivalóval, már ami a tájat illeti. szerk.: A Lake District szép ami Anglia, más nekem nem jött be.
Nekem a kedvenc helyszínem a mai napig az FH2 francia és olasz Riviérája, az telitalálat lett, a játékban is gyönyörű meg a valóságban is. Ha mindenképpen nyugat, akkor Spanyolország, Svájc, Ausztria vagy Bajorország sokkal jobb választás lett volna, de ettől még várom a játékot, Skócia úgyis megmenti a helyszínt.
-
Csapoati
nagyúr
Az, hogy nem autós hatalom Anglia, szerintem továbbra se igaz, ez teljesen objektív. Egyrészt nagyon-nagyon régóta gyártanak ott autót (sajnos mostanában már alig), másrészt kb az autós sportok szíve, valamint legendás márkákkal is bír. A táj jellegtelensége más tészta. Ha a Horizon 5 Japánban lesz, én nem fogom bánni azt sem.
-
joey04
titán
amely sajnos nem Japánba, hanem Európába, azon belül is Angliába kalauzolja el az autóversenyek szerelmeseit.
Sajnos? Szerencsére!
-
.LnB
titán
Én is pont így voltam vele. Végre jött PC-re, megvettem. De nem Ausztrália miatt. Persze ettől függetlenül nagyon jó játék volt. De nem fogom most azért megvenni, hogy ismét egy "jellegtelen" helyen játsszam ugyan azt újra. Nem bántom a játékot! Ha csak olyan jó lesz mint a FH3, akkor már sokan boldogak lesznek vele. Csak nekem nem nyúlt annyi pluszt, hogy pénzt szánjak rá. Bezzeg Japán..
Ráadásként még annyit, hogy se Ausztárlia, se Anglia, nem egy "autós hatalom". Előbbinek volt egy Holden-je, már az sincs. És egy V8 Supercars-ja. Míg Angliának pár rally pilótája, és a híresen szarul összeszerelt autói.
-
IntelKiller7
veterán
Ámen. Végre nem fogok rossz irányba menni. Kappa.
-
Pöttön
őstag
Ez egy nagyon jó hír!
Remélem ezután most már nem variálnak többet ezzel. -
Feketelaszlo
senior tag
Simán annyi is lehet, hogy mivel a Forza kevésbé az európai/ázsiai piacra készül nem éri meg nekik egzotikusabb gyártókkal foglalkozni, nem újítják meg olyan gyakran a licenceket (ahogy nézem Opelt, Seatot vagy Skodát se nagyon szoktak szerepeltetni). De az is további probléma lehet, ha szponzorált verseny, és nem utcai autóról van szó, mert a termékmegjelenítés kérdését is tisztázni kell. Sőt, a legcikibb, ha az a termék anno dohányipari jellegű volt az autón - az F1 2017-ben például az összes történelmi autóról leszedték a dohánymárka főszponzorokat.
-
rdt89
addikt
válasz
Feketelaszlo #10 üzenetére
Ez tiszta sor és köszönöm szépen a kifejtett véleményt, de nem hiszem, hogy egy Peugeot-Citroen márkánál ez lenne benne, mivel kaptak autót a játékba, de már a Motorsport 5 óta kb ugyan azok vannak (a Motorsport 4-be még volt 206-os GTI is). Ezektől függetlenül sok olyan dolgot leírtál, melyeket nem sejtettem ezzel kapcsolatban, így még egyszer köszönöm szépen.
-
Feketelaszlo
senior tag
A járművek licencelése nagyon bonyolult témakör autós játékoknál. Azon túl, hogy nyilván drága mulatság, egyes gyártók simán előírhatják, hogy milyen dekort, felszereltségi szintekhez tartozó külsőt kell szerepeltetned a játékban. De azt is kérhetik, hogy ne csak a gyengébb, de magasabb géposztályokban is ugyanúgy legyenek reprezentálva, s ha úgy vélik, hogy túl sok konkurens gyártó terméke kerül be, akkor inkább kihátrálnak és más szoftvercégnek adják el a jogokat - vagy éppen a gyártók bojkottálják egymást, s a Ferrari azt mondja, hogy nem adja el a jogait, ha mondjuk túl sok Porsche szerepel a játékban.
-
Béééla
őstag
[Vrooooom]
[fékcsikorgás]
[Eurobeat intenzifikálódik] -
rdt89
addikt
Azért Magyarországos Horizon-t én kipróbálnék szívesen, a Hortobágyon Mclaren-el 300-al végig veretni biztos élvezet lehet de keresztbe a földes részen.
Én azt sajnálom, hogy a Motorsport 6 óta, nagyon hasonlóak az autófelhozatalok. Tudom szarfrancia, de én nagyon szívesen és örömmel fogadnék több klasszikus Peugeot-Citroenváltozatot. 405 T16, 505, akkor újabbak közül 508, 607, 406, 306 s16. Citroen C4, C2, C3. Renault van benne kicsit jobban szerencsére.
(#7) oriic :
expoassionba off-road kiegészítővel jöhetne, de tényleg a magyar utakon kevés autó tudna repeszteni.
-
.LnB
titán
Még mit nem! A FH5 meg a hortobágyom fog játszódni nem?
Teljesen kivagyok, hogy nincs Japan.
#NoJapanNoParty
-
törölt tag
Egyre több a magyar feliratos játék. Mi történt? A migráns politika felkeltette más országok figyelmét, hogy mi is itt vagyunk?
-
Šolaire
veterán
Dicséretes. Sony után a Microsoft is. Reméljük megtartják jó szokásukat.
-
rdt89
addikt
Motorsport 4 volt az utolsó magyar feliratos Forza. Szeretettel várom, ez egy remek hír, egyre jobban érik a már most megveszem előrendelésbe az Ultimatet érzés, de szeptember 1-ig várok vele, addig nem kapnak tőlem pénzt.
-
tomas51
senior tag
Ez jól hangzik, de a Forza 7 ben sincs a mai napig....
Peddig azt mondták lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A híres versenyszéria 4. része mellett az Ori and the Will of the Wisps is lokalizált kiadást kap nálunk.
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Bluetooth hangszórók
- Filmvilág
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest