Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
amennyire ebből a videoból meg tudom itélni, látszólag fényévekkel le van maradva GTA 4-től az autó mozgásában, törésében és a fizikai összhatás érzetében.
de ki fogom próbálni a demót ha lesz és majd meglátom.
utálom az árkádos játékokat!
realitás mindenek felett! -
boeing
őstag
Szerintem meg egy az egyben,le kopintoták a GTA 4 fizikáját.De jó ez igy.
-
LonGleY
veterán
válasz
rozsomak96 #17 üzenetére
A bugyuta rángatózós irányítás. Nagyon rányomja a bélyeget, egyből lehet látni rajta.
-
moki10
csendes tag
igen azért az elejében vagy egy kis gta IV stilus a kocsi feltörésénél és ez a repülés szerintem egy kicsit tulzás volt
-
Fortissimus
őstag
nesze semmi...
-
feka007
veterán
Én eddig nem vizeltem be tőle, de majd meglátjuk.. Azért a GTA IV féle töréstől meg fizikától messze van szvsz
-
menalcas
őstag
Várós ez is
-
SpeedR
őstag
Az autó mozgása nagyon sokat javult az első videókhoz képest, de azért az mégis túlzás hogy egy ekkora ugratás után még simán ment tovább a rendőrautó. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy nagyon jó játék lesz. Megéri megvenni.
-
GrG1210
aktív tag
de még kevesek a járókelők az utcákon , elég kihalt a város.
-
volvoguy
addikt
Viszont amit már korábban más is említett: kevés az ember az utcán. Gondolom a gépigény miatt
-
peetmaster
senior tag
Elég szépnek tűnik a környezet. Már amennyi ebből a videóból átjön.
-
HaZsolt
őstag
Ez is konzol gameplay:S
-
sittes79
addikt
nem az igazi számomra, mintha lebegne az autó a föld felett...nem érzem az összetartozást, meg az a repülés is sok volt...szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy nem éppen túl jó minőségű videó az augusztus végén megjelenő Mafia 2-ből.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest